Останні новини - 18-01-2013, 06:01 - sasa 239

\”Ворскла\” розгромила \”Астану\”

\”Ворскла\” розгромила \”Астану\”

Ворскла – ФК Астана (Казахстан) – 4:0 (0:0)
Баранник 54, Кривошеєнко 75, Бацула 83, Краснопьоров 85
Ворскла (1 тайм): Долганський, Ченбай, Ткачук, Даллку, Пердута, Чеснаков, Куценко, Сілюк, Рябушко, Громов, Кунєв.
Ворскла (2 тайм): Казаков, Бацула, Пєсков, Курелех, Краснопьоров, Чичиков, Маркоскі, Кривошеєнко, Будник, Янузі, Баранник.

У заключному спарингу першого етапу турецьких зборів ворскляни зустрічалися з п\’ятою командою Казахстану – ФК \”Астана\”. Нагадаємо, що з представниками цієї країни наші футболісти вже грали на цих зборах. У тій «контрольки» був обіграний \”Тобол\” – 1:0.

У першому таймі на полі йшла приблизно рівна гра з невеликою територіальною перевагою футболістів з Астани. Правда, до справжніх загроз і тим більше ударів по воротах справа практично не доходила. Два-три рази казахи змогли потурбувати Долганського після розіграшів стандартів. У ворсклян темп в атаці створювали Ченбай, Сілюк, Рябушко та, особливо, Громов. Артем дуже старався, не уникав жорстких стиків, нав\’язував боротьбу, демонструючи свої спринтерські якості.

Другий тайм ознаменувався повною зміною складу у ворсклян. Знову нагадав про себе Олег Баранник. По закінченню десяти хвилин перебування на полі він спритно зіграв на випередження, скориставшись прострілом Бацула з лівого краю – 1:0. Блискучий поєдинок провів Маркоскі, виконуючий роль капітана. Йован багато пересувався, і постачав гострими передачами партнерів по команді. Коли Баранника партнери по команді кинули в прорив, здавалося, Олег буде оформляти дубль, та той молодець, не поскупився, і покотив м\’яч уздовж на Кривошеєнка – гол від Івана, рахунок подвоївся!

У ці хвилини футболісти \”Астани\” і думати забули про те, що десь там у них є нападники. Пресинг на їх половині поля призвів до чергового взяття воріт. Янузі увірвався в штрафну зону, розметав вліво-вправо своїх опікунів, одному з яких м\’яч влучив у руку. Свисток судді промовчав, м\’яч винесли прямо на ногу Бацули. Андрій, маючи пару секунд налаштувати приціл, зібрався і уклав другим дотиком сферу під поперечину – 3:0. Ворскляни піймали кураж, і, враховуючи, що це останній спаринг цього збору, включили форсаж. Ніхто і нічого не могло врятувати воротаря \”Астани\” від четвертого голу, який став результатом відмінного взаємодії віддавав пас Будника, і відгукнувся на його передачу на дальній лівій штанзі Краснопьорова – 4:0, – інформує прес-служба біло-зелених.

Три товариські матчі – три перемоги на першому етапі зимових навчально-тренувальних зборів \”Ворскли\”!

Погода