Новини - 24-01-2022, 10:01 - admin 5261

«Ворскла» розпочала навчально-тренувальний збір у Туреччині

На збір Юрій Максимов узяв двадцять п’ять футболістів.
«Ворскла» розпочала навчально-тренувальний збір у Туреччині

Сьогодні полтавська «Ворскла» прибула до Антальї, де протягом найближчих чотирьох тижнів проведе свій навчально-тренувальний збір перед стартом другої частини сезону 2021/22.

На збір головний тренер ворсклян Юрій Максимов привіз 25 футболістів. Великих несподіванок у складі немає. До Туреччини прибули два новачки команди – Андрій Бацула та Венсан Тілль. Також тренер дає можливість проявити себе ряду молодих гравців молодіжного складу – Даніїлу Хрипчуку, Іллі Крупському, Данилу Ізотову та Івану Нестеренку. Для Павла Ісенка та Даніїла Сємілєта робота на зборах з головною командою вже не дивина.

Завдання на збір Юрій Максимов озвучив у характерному для нього стилі: «Головне, щоб ніхто не отримав травму перед відновленням сезону». За словами тренера, уже зараз є проблеми з здоров’ям у Володимира Чеснакова та Андрія Бацули, а Олександру Скляру необхідно поберегтися, відновлюючись після травми.

Що стосується чергового поповнення, то по інформації з джерел, наближених до клубу, Владлена Юрченка у складі полтавців не буде. Принаймні у цьому сезоні. Натомість ЗМІ повідомляють про інтерес полтавців до 20-річного лівого півзахисника данського «Норшелланна» Муси Сангаре. Сангаре представляє Кот-д’Івуар й виступав за команду «Норшелланна» U-19. Трансферна вартість гравця, по даним порталу transfermarkt, становить 50 тисяч євро.

Повідомляється також і про попит на гравців «Ворскли». Зокрема, Ібрахім Кане може бути цікавий бельгійським «Андерлухту» та «Брюгге». Але на скільки ця інформація відповідає дійсності – поки сказати складно. Трансферна вартість малійського півзахисника «Ворскли» оцінюється в один мільйон євро.

Фото – Прес-служба ФК “Ворскла”

Погода