Матчі - 25-07-2018, 09:07 - admin 238

«Ворскла» розпочинає новий сезон з поразки

Полтавці на виїзді не змогли створити проблем київському «Динамо».
«Ворскла» розпочинає новий сезон з поразки

Напередодні матчу між «Динамо» й «Ворсклою» у Києві пішла сильна злива, яка не вщухла до стартового свистка арбітра. За такої погоди руйнувати простіше, ніж створювати. З’явилася надія, що підопічним Василя Сачка все ж вдасться зачепитися за очки.

Але все перекреслила одна груба помилка. За приблизно рівної гри на 32-й хвилині Ардін Даллку віддав не дуже зручну передачу назад Богдану Шусту. А Артему Бєсєдіну тільки цього й треба було. Нападник «Динамо» обікрав кіпера ворсклян й пробивав у порожні ворота. Даллку щосили мчав назад виправляти помилку й майже встиг винести м’яча з лінії. Але лише встиг підкорегувати траєкторію руху. Кінцева ціль лишилася незмінною – сітка воріт ворсклян.

У другому таймі гра «Ворскли» попереду геть розладналася. Не форсували подій і кияни, яких рахунок цілком влаштовував. З плином часу сили почали залишати полтавських футболістів. Вони не встигали за опонентами, тому частенько зривали швидкі контратаки суперника. Як наслідок – аж шість жовтих карток.

Що стосується гольових моментів, то таких у другому таймі можна виділити два. У «Ворскли» небезпечно з ліні штрафного майданчика пробивав дебютант Мисик – Бойко зіграв надійно. А у «Динамо» хорошу нагоду не без допомоги Пердути втратив Шапаренко. Микола пробив головою вище воріт з близької відстані після пасу Вербіча.

Матч так спокійно й докотився до комфортної мінімальної перемоги «Динамо.» «Ворскла ж плани на здобуття перших очок переносить як мінімум на один тур.

«Динамо» – «Ворскла» – 1:0

«Динамо»: Бойко, Шабанов, Кадар, Кендзьора, Вербіч, Циганков, Буяльський, Морозюк, Сидорчук, Бєсєдін, Шепелєв (Шапаренко, 76).

«Ворскла»: Шуст, Чижов, Даллку, Сапай, Чеснаков, Кравченко (Габелок, 81), Кобахідзе (Кадимян, 70), Пердута, Кулач (Мисик, 64), Ребенок, Коломоєць.

Гол: Даллку, 32 (автогол)

Попереджені: Морозюк, 38 – Чижов, 34, Кравченко, 47, Кобахідзе, 49, Кулач, 63, Чеснаков, 82, Мисик, 84.

Олександр Данник

Погода