Першість Полтавщини - 11-06-2010, 11:06 - sasa 199

\”Ворскла\” сильніша за \”Молодь\”

\”Ворскла\” сильніша за \”Молодь\”

У чемпіонаті області зіграно пропущений матч першого туру. На стадіоні «Лтава», в Крутому Березі команда ДЮФШ ФК Ворскла зустрічалася з командою «Молодь-Педуніверситет».

Незважаючи на палюче сонце, гра вийшла цікавої, динамічної, і, що примітно, рясної на гольові моменти у воріт обох команд. Цікаво, що опоненти, які зійшлися в очній зустрічі – єдині, кому свої матчі було дозволено грати посеред тижня, оскільки у вихідні вони, як правило, представляють регіон ще й на Першості України серед ДЮФЛ.

Юні ворскляни, маючи можливість підсилитися професіоналами, такими як, воротар Олексій Казаків, захисник Максим Ільчиш і форвард В\’ячеслав Потапенко, зуміли добутися потрібного для себе результату. По голу на 38-й й 64-ї хвилинах забили Максим Марусич і В\’ячеслав Потапенко. Ці влучні «постріли» й дозволили ворсклянам здобути перемогу. 2:0 на користь команди Вадима Касимова. Команда закріпилася в середині турнірної таблиці.

Матч юнацьких складів цих команд приніс перемогу \”Молоді\” – 1:0.

13 червня команда ДЮФШ ФК Ворскла мала провести черговий матч обласного чемпіонату із «Новим Життям», за який зараз виступає й відомий майстер Олександр Мелащенко. Але цю гру перенесли у зв\’язку із зайнятістю ворсклян у матчах плей-офф Першості ДЮФЛ України проти «Арсеналу» з Білої Церкви. 12 червня – перша гра вдома, матч-відповідь 16-го, відповідно, у Білій Церкві, повідомляє прес-служба ворсклян.

Погода