Новини - 30-12-2020, 03:12 - admin 6385

«Ворскла» уклала контракт з гравцем збірної Люксембургу

Олів’є Тілль став першим легіонером полтавців з цієї країни.
«Ворскла» уклала контракт з гравцем збірної Люксембургу

Другим офіційним новачком «Ворскли» під час зимової перерви став півзахисник збірної Люксембургу Олів’є Тілль, з яким укладено дворічний контракт. Про це повідомив офіційний канал нашої команди в Instagram.

Олів’є Тіллю 24 роки. До переходу в «Ворсклу» півзахисник виступав в Росії за «Уфу», а перед цим грав у себе на батьківщині. Портал transfermarkt оцінює вартість гравця в один мільйон євро, тому станом на зараз Олів’є – найдорожчий гравець «Ворскли».

Уболівальники мають пам’ятати Тілля по іграм за збірну Люксембургу проти збірної України у відборі до Євро-2020. Нагадаємо, що тоді команда Андрія Шевченка здобула дві непрості перемоги з рахунком 2:1 і 1:0, а Олів’є непогано виглядав у півзахисті, на пару з Жерсоном Родрігесом створивши українським футболістам немало проблем.

У мережі вже з’явилося відео, на якому Тілль повідомляє про укладення контракту з «Ворсклою», а також про те, що прибуде до Полтави на початку січня.

Нагадаємо, що першим новачком полтавців під час зимової перерви став півзахисник Георгій Цітаішвілі, який виступатиме за «Ворсклу» на правах оренди.

Фото ФК «Уфа»

Погода