Новини - 04-07-2009, 11:07 - sasa 284

“Ворскла” “виставилася”…

“Ворскла” “виставилася”…

Нарешті футболісти полтавської «Ворскли» показали виграний Кубок України десяткам тисяч своїх шанувальників. Святкування і концерт на стадіоні тривали весь вечір.

Автобус із гравцями і тренерами під’їхав до Театральної площі Полтави, де вже приготували сцену і де на своїх улюбленців із трофеєм чекали близько тисячі найпалкіших фанатів. Кубок пронесли крізь натовп, підняли на сцену і продемонстрували публіці. Короткі слова ведучих і тренерів – і під оплески та скандування фанів трофей здійнявся в руках капітана команди Сергія Долганського. Найголоснішим дісталися футболки та шарфи від футболістів.

Цей захід не анонсувався, тож людей на площі було менше, ніж очікувалося. Усі зібралися на стадіоні, де годиною пізніше і з’явилися футболісти з Кубком. Приблизно 10 тисяч глядачів стали свідками імпровізованого кола пошани із «чашею» та виступами всіх причетних до успіху. Говорили почесний президент клубу Костянтин Жеваго, президент Олег Бабаєв, мер міста Андрій Матковський, голова облдержадміністрації Валерій Асадчев, екс-мер та народний депутат Анатолій Кукоба, екс-губернатор Микола Залудяк, заступник голови Федерації футболу України Борис Воскресенський і головний тренер команди Микола Павлов.

А на завершення для команди та глядачів влаштували концерт на стадіоні за участі Ірини Білик та Ані Лорак. В одній із останніх пісень акомпанував Ірині Білик Володимир Чеснаков, а квіти вручив Денис Кулаков. Ані Лорак, окрім звичних пісень, запропонувала у своєму виконанні Джона Бон Джові «It’s my life» та Тіну Тьорнер «Simply the best», а під останню її пісню на сцену вийшла вся команда. Завершилося свято грандіозним феєрверком.

Погода