Останні новини - 13-06-2016, 02:06 - Націоналіст 232

«Ворскла» вийшла з відпустки

«Ворскла» вийшла з відпустки

Сьогодні «Ворскла» вже приступила до тренувального процесу. О 16:00 у команди розпочалося перше тренування після весняно-літньої паузи.

 

У Полтаві «Ворскла» пробуде до 28 червня, а потім відправиться на два тижні на навчально-тренувальний збір до Словенії. Там підопічні Василя Сачка планують провести мінімум три спаринги.

 

Очікується, що 13 червня до команди приєднається поки перший офіційний новачок в літнє міжсезоння – голкіпер Богдан Шуст. Крім того, з «Ворсклою» розпочнуть підготовку екс-півзахисник «Карпат» Олег Голодюк та екс-нападник «Волині» Редван Мемешев.

 

«Ворскла» – друга команда з Прем\’єр-ліги, яка розпочала підготовку до нового чемпіонату. Раніше всіх з відпустки вийшли «Карпати».

Останні новини - 04-01-2013, 06:01 - sasa 232

\”Ворскла\” вийшла із відпустки

«Ворскла» вийшла з відпустки

4 січня одними з перших серед команд Прем\’єр-ліги приступили до роботи футболісти і тренерський штаб полтавської «Ворскли».

 

Тренерську нараду було призначено на 12:00, але вже за півгодини до її початку на стадіон приїхав Сергій Свистун, тренер «Ворскли». Його колеги не змусили себе довго чекати. Один за одинм спішно з\’явилися Володимир Бєлаков, Анатолій Момот та Василь Сачко. Після невеликої тренерської ради, пройшло ще і розширену нараду – з гравцями і персоналом команди. Деякі футболісти встигли поспілкуватися з пресою. Після – провели розминку на бігових доріжках стадіону, після чого вирушили у фітнес-клуб, – пише прес-служба біло-зелених.

Погода