Останні новини - 25-03-2010, 08:03 - sasa 219

\”Ворскла\” вскочила в \”Гречку\”

\”Ворскла\” вскочила в \”Гречку\”

Полтавський рок-гурт «Гречка» записав акустичний варіант пісні під назвою «Ворскла». Наразі музиканти ведуть переговори з керівництвом футбольного клубу щодо підтримки (у тому числі й фінансової) для її якісного запису.

«Якщо їх такий варіант пісні влаштує, то це може бути і гімн ФК «Ворскли». Проте, мабуть, гімн має бути більш помпезний. Ця пісня для людей, які люблять «Ворсклу», – сказав Новинам Полтавщини автор пісні та соліст «Гречки» Сергій Бовтік.
Майже одночасно з піснею «Ворскла» гурт «Гречка» записав ще одну – «Рара» (Live Acoustic) на слова солістки Тетяни Колісник.

У планах учасників гурту – якісний запис музичних композицій, відео та участь у конкурсах і фестивалях. Пісенного матеріалу у «Гречки» уже зараз вистачить на 2-3 альбоми. Головна проблема – підтримка, зокрема, фінансова. «Плануємо більш серйозно підійти до музики. Гурт наш створений давно, ще у 2004 році. Цьогоріч у нас оновився склад, додалася віолончель. Музика стала серйозніша. Плануємо також змінити назву гурту», – розповів Сергій Бовтік.

Наразі нові записи пісень колектив розповсюджує через мережу Інтернет. У їхньому репертуарі ліричні композиції, пісні на соціальну тематику, філософського змісту.

Погода