- 05-07-2014, 01:07 - sasa 227

Ворскла вже в Словенії

Ворскла вже в Словенії

Сьогодні полтавська команда через Стамбул, Загреб вирушила до Словенії

5 липня рейсом з Міжнародного аеропорту Бориспіль футболісти, тренери та обслуговуючий персонал полтавської команди, вилетіли до місця свого літнього тренувального збору – до словенського містечка Рогашка Слатіна. Саме тут минулого року Ворскла вперше готувалася на чолі з Василем Сачко

З собою на навчально-тренувальний збір головний тренер команди Василь Сачко взяв 24 футболіста: воротарі: Богуш, Непогодов, Ткаченко; захисники: Даллку, Романчук, Сапай, Є.Ткачук, Логінов; півзахисники: Дедечко, Павлик, Пердута, Пісоцький, Скляр, Кравченко, А.Ткачук, Турсунов, Чеснаков, Маркоскі, Кривошеєнко, Міщенко; нападники: Баранник, Громов, Ковпак, Янузі.

По ходу збору тренери планують переглянути в справі ще кількох виконавців. Збір триватиме рівно два тижні, до 19-го липня.

 

У ході тренувального збору у полтавців заплановано зіграти три контрольні поєединки. 9 липня біло-зелені спробують взяти реванш за минулорічну мінімальна поразка (0:1) у восьмої команди Словенії Цельє, що представляє третій за величиною місто своєї країни. 12 липня на команду Василя Сачко чекає хорватський Загреб, який два сезони тому вперше вилетів у другий дивізіон Хорватії, але в чемпіонаті 2014/2015 знову буде грати в еліті. Варто відзначити, що біля керма столичної команди не так давно стояв всесвітньо відомий фахівець Мирослав Блажевіч, що свого часу очолював збірну Хорватії, коли та перегородила шлях збірній Україні на чемпіонат світу 1998 року на стадії плей-оф. 

Наразі менеджери, які займаються організацією закордонних зборів Ворскли, підшукують суперника для полтавської команди на 18 липня.

Погода