Матчі - 04-11-2018, 10:11 - admin 524

«Ворскла» заслужено перемагає ФК «Львів»

Потужний перший тайм дозволяє полтавцям здобути четверту перемогу поспіль.
«Ворскла» заслужено перемагає ФК «Львів»

Ротація, до якої вдався Василь Сачко в кубковому матчі проти «Чорноморця», позитивно вплинула на «Ворсклу».

Гравці основного складу отримали такий необхідний перепочинок й долю матчу проти ФК «Львів» вирішили вже в першому таймі. Хоча перший небезпечний момент створили усе ж гості. Після однієї з контратак у їх виконанні м’яч ковзнув по поперечині й залишив межі поля.

«Ворскла» з належною увагою віднеслася до тривожного дзвіночка. На 19-й хвилині Юрій Коломоєць до кінця поборовся з захисником й вийшов сам на сам з Бандурою. Удар нападника з лівої прийняла на себе стійка, але першим на добиванні був Павло Ребенок – 1:0. Прийняв участь Коломоєць і в другому голі своєї команди. На 39-й хвилині пас Юрія знайшов у штрафному майданчику Якубу. Африканський легіонер «Ворскли» сповна скористався позиційною помилкою захисника, спокійно прийняв м’яча й з близької відстані переграв Бандуру – 2:0.

Взагалі перший тайм наша команда провела дуже потужно, перегравши суперника за всіма статтями. Це не може не радувати напередодні важливого матчу в Лізі Європи проти «Карабаха».

У другому таймі «Ворскла» грала по рахунку. Гості не змирилися з поразкою й таки створили кілька моментів. Найнебезпечнішим з них був вихід сам на сам з Шустом, який завершився ударом повз ворота. Мала свої нагоди й «Ворскла». З ударом Кареки впевнено впорався Бандура, а пострілу Ребенка бракувало влучності.

Таким чином, полтавці здобули важливу й заслужену перемогу. Вона дозволила на два очки наблизитися до «Олександрія» й зберегти четверту позицію.

ФК «Львів» (Львів) – «Ворскла» (Полтава) – 0:2

«Львів»: Олександр Бандура, Мартан, Вадим Парамонов, Володимир Адамюк, Олександр Голіков, Владислав Приймак, Жонатан, Араужо (Жуліо Сезар, 92), Артур Западня (Сергій Борзенко, 74), Бруно, Сергій Петров (Вадим Янчак, 46).

«Ворскла»: Богдан Шуст, Ігор Пердута, Наджееб Якубу (Карека, 62), Олександр Скляр, Владислав Кулач (Михайло Сергійчук, 85), В’ячеслав Шарпар, Володимир Чеснаков, Вадим Сапай, Юрій Коломоєць, Олександр Чижов, Павло Ребенок (Тарас Саків, 94).

Голи: Ребенок (19), Якубу (39).

Попереджені: Бруно (35), Джонатан (70), Араужо (89) – Карека (66), Володимир Чеснаков (92).

Олександр Данник

Фото: fclviv.com.ua

Погода