- 24-11-2018, 05:11 - admin 793

«Ворскла» зазнає мінімальної поразки в Маріуполі

Програвши в гостях, полтавці дозволили супернику наблизитися до себе на відстань одного очка.
«Ворскла» зазнає мінімальної поразки в Маріуполі

Після гри з «Шахтарем» Василь Сачко зазначив, що його команда зіграла і з гірниками, і з «Динамо» й свої завдання буде вирішувати у «лобових» протистояннях з основними конкурентами.

Одне з таких протистоянь відбувалося сьогодні в «Маріуполі», адже місцева команда, як і «Ворскла», прагне знову виступати в єврокубках.

Склад полтавців на даний момент можна назвати оптимальним. Трохи несподіваною була поява з перших хвилин Саківа, але своїм хорошим виходом на заміну в попередньому матчі Тарас цей шанс заслужив.

І розпочала «Ворскла» дуже потужно. Перші 15-20 хвилин зустрічі пройшли за домінування полтавців, які мали кілька хороших нагод, щоб відкрити рахунок. Але своїми шансами не скористалися Коломоєць, Скляр та Сапай. Були також непогані удари з дальньої та середньої відстані. Голкіпер «Маріуполя» Гальчук у всіх моментах грав надійно.

Ну а далі трапилося те, що, на нашу думку, вплинуло на результат матчу. Це травми. Ще до перерви зашкутильгав Артур і в другому таймі замість нього на поле вийшов Ребенок. Напевне, не зовсім добре почувався й Коломоєць, який в одному з моментів цілком імовірно міг отримати перелом носа. А вже по перерві заміну попросив і Чижов. Замість нього на полі з’явився Ардін Даллку. Албанський легіонер полтавців ще толком не встиг увійти в гру, можливо, саме це стало причиною його пасивної гри проти Зубкова. На 57-й хвилині маріупольці використали свій напівмомент й повели в рахунку.

Здійснивши дві вимушені заміни, Василь Сачко вже не міг суттєво впливати на гру й наприкінці матчу кинув у бій свій останній козир – Сергійчука. Саме Михайло міг врятувати «Ворсклу» від поразки, але, пробиваючи з гострого кута, трохи не влучив у ворота.

Підопічні Олександра Бабича провели кілька гострих контратак. Щоб їх реалізувати господарям не вистачило майстерності. Але, думається, мінімальна перемога також цілком задовольнила маріупольців.

«Маріуполь» (Маріуполь) – «Ворскла» (Полтава) – 1:0

«Маріуполь»: Гальчук, Полегенько, Чоботенко, Яворський, Демірі, Мишньов, Піхальонок (Білий, 85), Ігнатенко, Вакула (Горбунов, 93), Зубков, Борячук (Чурко, 78).

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Скляр, Чижов (Даллку, 55), Саків, Артур (Ребенок, 46), Шарпар, Чеснаков, Сапай (Сергійчук, 81), Кулач, Коломоєць.

Гол: Зубков (57).

Попереджені: Вакула (29), Ігнатенко (48), Демірі (59), Яворський (88) – Сапай (51), Скляр (65), Шарпар (68).

Фото: vorskla.com.ua

Олександр Данник

Погода