- 18-04-2016, 08:04 - Націоналіст 209

Ворскла здобуває “суху” перемогу над “моряками”

Ворскла здобуває “суху” перемогу над “моряками”

Незважаючи на нинішній стан справ в одеському клубі, легкої прогулянки у домашньому матчі «Ворскли» не очікувалося. З урахуванням кубкових матчів команди за останні півроку зіграли три матчі, і в жодному з них перевага підопічних Василя Сачка не була беззаперечною.

Але звітна гра все ж відрізнялася від попередніх. Уже перша атака полтавців ледь не завершилися голом, але з ударом Хльобаса практично впритул дивом справився Боровик. Як виявилося згодом, кіпер лише відтягнув взяття воріт. Після подачі кутового за повної бездіяльності одеської оборони дальню стійку без проблем «замкнув» Андрій Ткачук.

«Чорноморець» міг відіграватися вже на 5-й хвилині, але небезпечний прохід Коркішка впевнено ліквідував Непогодов. У першому таймі основна гострота біля воріт гостей виникала після ударів Хльобаса, але Дмитру не щастило.

На початку другого тайму про те, що він володіє хорошим ударом з лівої ноги згадав Младен Бартуловіч. Але знову на висоті був Боровик. Так само голкіпер «Чорноморця» нейтралізував і небезпечний удар Артема Громова.

Час спливав, а полтавцям ніяк не вдавалося остаточно зняти всі питання про переможця. Гості не вирізнялися особливою гостротою в атаці, але все ж створювали напівмоменти, які при певному збігові обставин могли перетворитися на гол.

Усе стало зрозуміло на 77-й хвилині. Ребенок здійснив ривок з глибини поля до воріт одеситів і потужно пробив у ближній кут. Боровик знову удар відбив, але прямо на Коломойця – 2:0. Вітаємо Юрія з першим голом у футболці «Ворскли»! До кінця матчу обидві команди не сказати, що догравали, але чогось вартого уваги біля воріт одне одного так і не створили. У підсумку цифри на табло не змінилися.

На післяматчевій прес-конференції Василь Сачко похвалив молодих гравців гостей. Коли ж полтавський уболівальник зможе спостерігати за грою в основі вихованців Олександра Омельчука поки так і залишається загадкою.

Олександр Полтавець

Погода