Матчі - 05-12-2015, 07:12 - sasa 160

Ворскла \”зимуватиме\” на шостому місці

Ворскла \”зимуватиме\” на шостому місці

Біло-зелені в останньому матчі 2015 року вдома поступилися принципіальному супернику з Луганська – 0:2 і на зимову перерву Ворскла йде на шостому місці.

Ворскла – Зоря – 0:2

Протокол

Луганці приїхали до Полтави в усіченому складі. У першу чергу втрати стосувались захисної ланки, яка, зрештою, набула експериментального вигляду. \”Ворскла\” таких проблем не мала і на дуже якісному рівні провела перший тайм, коли суперник про атаку майже не думав, а у захисті рятувався, як міг. Зокрема, не по одному разу на завершальний удар виходили Антон Шиндер та Младен Бартуловіч. Особливо небезпечно виглядав випад хорвата, з яким зумів упоратись Микита Шевченко. Дещо натякнули гості на те, що не збираються весь матч провести у захисті, ближче до перерви, коли Іван Петряк прохід зі зміщенням завершив незначним промахом.

Друга половина зустрічі засвідчила, що навіть у такому обмеженому складі луганці мають можливість перебудуватись та додати по ходу поєдинку. \”Ворскла\” ж певним чином застрягла на попередньому рівні, сподіваючись, що територіальна перевага рано чи пізно буде втілена. Однак \”Зоря\” відсунула події від власних воріт, а пресинг доволі швидко приніс їй дивіденди. Доволі простої помилки припустився Олексій Дитятьєв – м’яч перехопив Пилип Будківський і переконливо реалізував вихід сам на сам зі Станіславом Богушем. Спроби Василя Сачка піти ва-банк не знайшли відображення у діях його підопічних. А потім рахунок став 0:2. Це один з розіграшів штрафних поставив господарів у безвихідь. Руслан Маліновський зробив навіс, а Артем Гордієнко обрав кращу за Вадима Сапая позицію. Таким чином, переможці йдуть зустрічати Новий Рік 3-ми, а ворсклин відстають від конкурента вже на 9 очок і зимують на шостому рядку в турнірній таблиці Ліги Парі-Матч.

 

УПЛ

Погода