Останні новини - 02-02-2013, 04:02 - sasa 227

\”Ворскла\” знову грає в \”суху\” нічию

\”Ворскла\” знову грає в \”суху\” нічию

У третьому матчі другого тренувального збору команда Сергія Свистуна зустрічалася з польською \”Лехією\” з Гданська.

 

Ворскла – Лехія – 0:0

Ворскла (1-й тайм): Непогодов, Лагос, Ткачук, Даллку, Пердута, Маркоскі, Сілюк, Куценко, Громов, Янузі, Будник.
Ворскла (2-й тайм): Казаков, Бацула, Курелех, Чеснаков, Чеботаєв, Рябушко, Лупашко, Ребенок, Кривошеєнко, Чичиков, Кунєв.

 

У першому таймі ворскляни ударно попрацювали на полі. «Ворскла» впевнено комбінувала на «чужій» половині поля. На кінець перших десяти хвилин матчу відбувся небезпечний момент. Пердута навісив з правого флангу, точно на Янузі, але Ахмед пробив головою вище поперечини. Непогано «стріляв» по воротах Будник, проте, в першому випадку не вистачило точності, а в другому – виручив воротар. А під кінець тайму, міг забивати Янузі, м\’яч просвистів вище «дев\’ятки».

У другій половині гри, вже «Лехія» пішла в атаку. Казакову довелося потрудитися, щоб зберегти ворота в недоторканності. Особливо старався засмутити нашого воротаря 14-й номер «Лехії». То віддасть націлену подачу, то сам вийде на ударну позицію або проб\’є видали. У ворсклян був шанс у Кривошеєнка, але захисники в останній момент кинулися під удар. Били і Чичиков, і Рябушко, тільки м\’яч все йшов вище воріт. В результаті – суха нічия, – пише прес-служба ворсклян.

 

5 лютого біло-зелені зіграють заключний контрольний матч на другому турецькому зборі – з грузинським «Зестафоні». А потім на кілька днів повернуться додому і поїдуть на заключний етап підготовки до весни.

Погода