- 25-07-2015, 06:07 - sasa 175

Ворскла знову грає внічию

Ворскла знову грає внічию

І в другому матчі нового чемпіонату полтавська команда зіграла внічию і знову з рахунком 1:1. Хоча як і в матчі з Волинню Ворскла мала чимало моментів забити і здобути, навіть впевнену перемогу.

 

Говерла – Ворскла – 1:1
Протокол

 

Обидві команди в рамках першого туру української прем\’єр-ліги домоглися синхронних результатів 1:1.

Зі стартових хвилин матчу ворскляни почали показувати себе більш класними футболістами. Повною перевагою заволоділи гості, раз-за-разом у перші двадцять хвилин виникали пожежі біля воріт Рудька. Вже на другій хвилині після відмінної передачі від Даллку міг забивати Громов, але далеко відпустив від себе м\’яч при можливості опинитися віч-на-віч із голкіпером. Був ще шанс відзначитися у Артема, але м\’яч після його удару з лінії штрафного пройшов поряд зі штангою. Нарешті, якимось дивом не забив ударом головою Шиндер. З декількох метрів Антон промазав після класної знижки від Ковпака.

І все ж гол у ворота Говерли трапився ледь секундна стрілка годинника перевалила за позначку в двадцять хвилин ігрового часу. Санжар Турсунов пройшов вперед по правому флангу атаки, виконав простріл в центр чужого штрафного, звідки Олександр Ковпак не сильним, але точним ударом відправив м\’яч у сітку. Після забитого голу гості дозволили собі трохи заспокоїтися. Вже особливо не поспішали вони вперед, тоді як ужгородці в першому таймі так і не продемонстрували можливостей проводити свої атаки.

На старті другого тайму створили ще один момент на класі Ворскла. Турсунов прострілив низом із правого флангу на лінію чужій штрафній, звідки Скляр пробив вище воріт. Однак, вже в наступні хвилин двадцять вдалося істотно додати в атакувальній грі підопічним Грозного. Особливо допоміг у цьому вихід на заміну активного Кузика, який взявся раз-за- разом шматувати досвідчену оборону ворсклян. Один із моментів власноруч створив Орест, але його постріл у дальній кут воріт після швидкісного сольного проходу парирував Богуш.

Міг відзначитися ударом з лінії воротарського і талановитий форвард Дмитро Хльобас, але його постріл з близької дистанції парирував Богуш. І все ж голкіпер Ворскли не зміг допомогти своїй команді кількома хвилинами потому. Під час затяжної атаки ужгородців кілька ударів поспіль були по воротах. М\’яч щоразу рикошетив від захисників, у результаті відлетів до Хльобаса і той впевненим пострілом із близької дистанції шансів воротареві вже не залишив.

Підсумковий нічийний результат виглядає цілком справедливим підсумком зустрічі. Помітно зменшили оберти в другому таймі підопічні Сачка, що дало можливість проявити себе з найкращого боку команді Грозного в другому матчі поспіль.

- 05-02-2013, 04:02 - sasa 175

\”Ворскла\” знову грає внічию

Ворскла знову грає внічию

\”Ворскла\” провела заключний спаринг другого тренувального збору. Підопічні Сергія Свистуна зустрілися з грузинським \”Зестафоні\”.

 

Ворскла – Зестафоні – 1:1

Чичиков 53

Ворскла (1-й тайм): Тимофєєв, Чеботаєв, Курелех, Матвєєв, Кунєв, Рябушко, Лупашко, Бацула, Будник, Кривошеєнко, Баранник.
Ворскла (2-й тайм): Долганський, Лагос (Баранник, 72), Ткачук, Чеснаков, Пердута, Сілюк, Куценко, Маркоскі, Ребенок, Чичиков, Громов.

 

Грузини першими відкрили рахунок. На 39-й хвилині удар із-за меж карного майданчика прийшовся прямісінько в \”дев\’ятку\” воріт, які захищав Анатолій Тимофєєв – голкіпер київського \”Динамо\”, що знаходиться на перегляді.

 

Після перерви на поле вийшов зовсім інший склад команди, який можна назвати наближеним до основного. І біло-зелені швидко відігралися. На 53-й хвилині голом відзначився Олексій Чичиков. Ворскляни мали кілька нагод забити і виграти матч, але як і в попередньому спарингу з польською \”Лехією\” – знову нічия.

 

Завтра команда на кілька днів повертається до рідного міста. А вже незабаром \”Ворскла\” знову вирушить на заключний етап підготовки, який пройде там де й два перших – у Туреччині.

Погода