Останні новини - 05-10-2010, 10:10 - sasa 223

\”Ворскла\” знову вийде на \”Царську стежку\”

\”Ворскла\” знову вийде на \”Царську стежку\”

6-го жовтня автобус із футболістами, тренерами і обслуговуючим персоналом «Ворскли» вирушить на навчально-тренувальний збір до Ялти.

Цього разу перебування в Ялті буде не тривалим, адже пауза в чемпіонаті не така вже й велика. Збір триватиме повних п\’ять днів, і після двох тренувальних занять, вечері 11-го жовтня, делегація «Ворскли» виїде в зворотному напрямку.

На зборах в Криму не буде гравців, задіяних у різних збірних. У програмі підготовки – кроси, біг на відомій \”Царській стежці\”, двосторонні ігри, а також один спаринг. Ймовірно, 9-го або ж 10-го жовтня команда Миколи Павлова зустрінеться з ПФК «Севастополь». А вже 17-го жовтня в рамках 13-го туру Епіцентр чемпіонату України «Ворскла» вдома прийматиме київський «Арсенал».

На ялтинському зборі братимуть участь:
Воротарі: Сергій Долганський, Сергій Величко, Олексій Казаков, Олег Чуваєв.
Захисники: Сергій Вовкодав, Григорій Ярмаш, Євген Пєсков, Максим Ільчиш, Віталій Момот, Владислав Тарганчук, Євген Ткачук, Геннадій Медведєв.
Півзахисники: Ігор Пердута, Андрій Бацула, Олександр Рикун, Олександру Оніка, Дмитро Єсін, Олег Краснопьоров, Йован Маркоскі.
Нападники: Василь Сачко, Ахмед Янузі, Ігор Тимченко, Олег Баранник, Сергій Кравченко, Олексій Чичиков.

Погода