Відео - 22-01-2013, 11:01 - sasa 181

Як Краснопьоров став гравцем \”Металіста\”

Як Краснопьоров став гравцем \”Металіста\”

Чутки про перехід захисника \”Ворскла\”, який провів усі матчі 2012 року без замін, на жаль, підтвердилися. Олег від 21 січня став гравцем харківського \”Металіста\”.

 

Перемовини про перехід Краснопьорова тривали більше місяця. Олег навіть встиг пройти з \”Ворсклою\” перші збори в Туреччині. Але зрештою сторони дійшли згоди і Краснопьоров став футболістом харківського клубу. Сума трансферу, як це часто буває, не афішується. Однак багато хто з спеціалістів і уболівальників схиляються до думки, що річна оренда Павла Ребенка до Полтави є частиною компенсації за перехід Краснопьорова. Сам Олег довго вагався, але сума особиствого контракту і вік футболіста розставила все по поличках. У \”Металісті\” вже колишній захисник виступатиме під 32-м номером.

 

Нагадаємо, що раніше Краснопьоров, який народився в Маріуполі, виступав за кременчуцький \”Адомс\” (який тоді тренував Сергій Свистун), ужгородське \”Закарпаття\”, маріупольський \”Іллічівець\”. Ще раніше свою професійну кар\’єру Олег розпочинав у \”Ворсклі-2\”.

 

Усе про перехід Краснопьорова до \”Металіста\” на нашому відеопорталі

Погода