Останні новини - 12-12-2012, 08:12 - sasa 178

Як виглядатиме \”Ворскла\” без Безуса?

Як виглядатиме \”Ворскла\” без Безуса?

Керманич полтавської «Ворскли» Сергій Свистун розповів про внутрішні резерви клубу, придбання, а також окреслив своє бачення змін у структурі гри команди:

– Селекційна діяльність не припинялася. Але моє прохання до Олега Бабаєва було таким: «Якщо Роман Безус залишить клуб, то на його місце необхідно придбати когось іншого», – цитує Свистуна \”Український футбол\”. У нас є молодь дуже пристойного рівня, тож завдання треба вирішувати вже зараз.

Ситуація з форвардами така: гадаю, той же Ахмед Янузі – гравець класний. Та все одно повинна бути конкуренція. Відтак хто буде кращим, той і гратиме.

Як виглядатиме «Ворскла» без Безуса? Аби будувати гру, слід відштовхуватися від того матеріалу, який є під рукою. Моє бачення таке – футбол полтавської команди буде атакувальним, із швидким переходом від оборони до атаки.

Загалом, спочатку «прокрутимо», передивимося всіх своїх, приміром, той же Олег Баранник може стати кваліфікованим виконавцем, дай, йому, Боже, відновитися від травми. А вже потім думатимемо про доцільність запрошувати інших виконавців.

Погода