Матчі - 11-10-2012, 10:10 - sasa 259

Є шанси потрапити до фіналу

Є шанси потрапити до фіналу

U-19. Ворскла – Кривбас – 2:2

Протокол матчу

 

Ворскляни почали матч набагато активніше, ніж гості. Перший небезпечний епізод виник біля воріт «Кривбасу», коли Кругляк виходив сам на сам із воротарем, після вдалого перехоплення партнерів, але страж воріт виявився спритнішим. Перед цим по воротах з лінії штрафного небезпечно пробивав Марусич – мимо. Втім, свій шанс Максим використовував трохи пізніше. Коли після стрімкої атаки правим флангом, він отримав пас і точно пробив по воротах – 1:0. Після забитого м\’яча, гра пожвавилася, команди почали грати на зустрічних курсах, але різкого зростання кількості небезпечних моментів не було.
 
На початку другого Євген Пронак мав би зрівнювати рахунок, але з вигідної позиції пробив повз ворота. Трохи пізніше Богдан Сокол скористався помилкою біло-зелених в обороні все ж зробив рахунок нічийним – 1:1. Ще дві хвилини і пенальті у ворота «Кривбаса» призначив Олександр Шандор, арбітр матчу. Марусич впевнено б\’є з 11 метрів – 2:1. Після цього пішла найцікавіша частина гри. Ще пару хвилин, і гості знову відігралися зусиллями Володимира Цехмістера. Знову нічия – 2:2. У цей відрізок матчу було все: дальні удари, небезпечні атаки і багато боротьби. Однак рахунок більше не змінювався, – пише прес-служба ворсклян.

 

За тура до завершення групових змагань полтавська команда посідає третє місце в групі \”А\”, маючи в своєму активі 19 очок. Аби пробитися до фінального раунду змагань дев\’ятнадцятирічних, \”Ворскла\” повинна посісти в групі місце не нижче четвертого. 17 жовтня ворскляни зіграють в Одесі з \”Чорноморцем\”, а 24 жовтня прийматимуть вдома ужгородську \”Говерлу\”. Саме ці два матча і визначать подальшу долю команди Олександра Омельчука.

Погода