Новини - 26-11-2021, 07:11 - admin 5013

Євген Арановський – головний арбітр матчу «Дніпро-1»-«Ворскла»

Це буде дев’ятнадцятий матч за участю «Ворскли» для київського рефері.
Євген Арановський

Стала відомою суддівська бригада матчу 16-го туру Прем’єр-ліги сезону 2021/22 між «Дніпром-1» та «Ворсклою».

Головний арбітр матчу ― Євген Арановський з Києва. Допомагатимуть Арановському судити матч арбітри на лінії ― черкащанин Сергій Приступа та киянин Євген Петраков. Резервний арбітр ― Анатолій Абдула (Харків). Спостерігач арбітражу – Валерій Курганов (Олександрія), делегат УАФ ― Микола Погорілий (Черкаси).

Також на матчі працюватиме система VAR, роботу якої координуватиме Микола Балакін (Київська область). Йому допомагатиме донеччанин Віктор Матяш.

Усього за суддівства Євгена Арановського «Ворскла» зіграла 18 матчів, з яких 4 виграла, 6 програла й ще 8 завершила внічию. У цьому сезоні Арановський обслуговував матч 2-го туру між «Ворсклою» иа львівським «Рухом», у якому полтавці здобули перемогу з рахунком 2:0.

Також Євген Арановський уже працював на матчі між «Ворсклою» та «Дніпром-1». Трапилося це в першому колі сезону 2019/20. Той матч у Полтаві сильнішого не виявив – нічия 1:1.

Нагадаємо, що матч «Дніпро-1»-«Ворскла» відбудеться 27-го листопада на стадіоні «Дніпро-Арена». Початок о 19:30. Пряма трансляція запланована на телеканалі УНІАН.

Погода