Інтерв'ю гравців, тренерів - 05-01-2013, 04:01 - sasa 164

Євген Селін: \”Особлива подяка Павлову\”

Євген Селін: \”Особлива подяка Павлову\”

Своє прощальне інтерв\’ю перед переходом до \”Динамо\” дав уже екс-захисник \”Ворскли\” Євген Селін.

 

– Євген, які обставини передували вашому переходу з \”Ворскли\” в \”Динамо\”?
– Переговори про це йшли ще влітку. Говорили почекати, ось-ось все вирішиться, але нічого ще не було ясно. А тут вже і новий чемпіонат на носі, часу зовсім не залишається, так що президент сказав, що залишуся до зими. Було важко перебудуватися: адже мене вже майже відпустили, але щось в останню мить зірвалося… У перших матчах особливо важко довелося. Але і через таке теж потрібно пройти. Раз так сталося, значить, повинно було трапитися.

– Тобто ці півроку в Полтаві ви втраченими чи не вважаєте?
– Якби я не грав, то, напевно, це було б втратою. А так я на поле виходив форму свою не розгубив, в збірну викликався – яка ж це втрата? Анітрохи про ці кілька місців не шкодую. А коли Олег Мейданович Бабаєв сказав, що взимку точно піду, що вони з \”Динамо\” якось домовляться, то вже чекав цього моменту.

– Дочекалися?
– Подзвонили 29 і 30 грудня, повідомили, що домовилися. Це був найкращий подарунок на Новий рік: майже що під яличночку.

– Переговори йшли через агента?
– Так, з представниками \”Динамо\” зустрівся вже в Києві під час підписання контракту. Сказали, що потрібно приїхати такого-то числа – я і прибув. Спасибі керівникам \”Ворскли\”, що дотримали своє слово.

– По \”Ворсклі\” нудьгувати будете?
– Так. Я дуже вдячний всім, хто тут працює: від керівників до кухарів, від тренерів до президента. Саме вони показали мені дорогу вперед, допомагали рости. Особлива подяка Миколі Петровичу Павлову, адже він запросив мене з дубля \”Металіста\” і дав можливість розкритися в цій команді.

– Ваш контракт розрахований на п\’ять років. Це клуб наполіг на такому терміні?
– Так, це ініціатива \”Динамо\”. Я був не проти, боятися такого терміну нема чого. Головне – показувати гру, рости. Буду регулярно грати – буду на увазі.

– Згадайте найяскравіші моменти вашого перебування в Полтаві?
– Ну, я не так довго тут, два роки тільки. Але я ж прийшов з дубля \”Металіста\”, дуже хотів себе показати, завоювати місце в складі. Запам\’яталися, звісно, ​​матчі у Лізі Європи. А ще – наші вболівальники, Автофан. Я тоді пропускав гру з \”Кривбасом\”, а вони запросили мене взяти участь в їх пробігу, майже в сім\’ю покликали. А коли ми з бази їхали на гру на стадіоні, а нас на мосту зустрічали феєрверком – вже ні про що інше не думав, чекав моменту виходу на поле, щоб віддячити грою за таку підтримку. Безліч ігрових епізодів запам\’яталося, адже перейшов сюди з дубля, ріс тут… Таке не забувається!

 

Євген БРИЖ,

Football.ua

Погода