Інтерв'ю гравців, тренерів - 04-01-2013, 10:01 - sasa 184

Євген Селін: \”Тепер закріпитися в збірній буде більше шансів\”

Євген Селін: \”Тепер закріпитися в збірній буде більше шансів\”

Новачок \”Динамо\”, захисник Євген Селін, підписавши п\’ятирічний контракт дав клубним медіа своє перше інтерв\’ю в якості гравця «біло-синіх».

– Євген, ви раді, що епопея з вашим переходом в «Динамо» нарешті завершилася?
– Звичайно, я давно цього чекав. Перехід в такий клуб дуже багато значить для мене. Я дуже радий, емоції просто переповнюють.

– Коли вперше дізналися про інтерес з боку «Динамо»?
– Розмови ходили ще влітку, і вже тоді я був готовий до переїзду в Київ. Але тоді до спільної думки, наскільки мені відомо, не прийшли керівники клубів. Зараз, слава Богу, ніяких перешкод вже не існувало, і, можна сказати, мені зробили відмінний подарунок на Новий рік! (Посміхається).

– Представники «Динамо» спілкувалися з вами особисто, або через агента?
– Ні, у мене є агент, який і вів переговори. В деталі я не вникав.

– Чи стало особисте знайомство з Олегом Блохіним за виступами за збірну додатковим плюсом в рішенні перейти в «Динамо»?
– Влітку, коли з\’явилися розмови про зацікавленість «Динамо», Олег Володимирович, будучи тренером збірної, також питав у мене, переїжджаю чи я в Київ. Зараз Блохін є тренером «Динамо», і, напевно, бажає бачити мене у своїй команді, раз перехід відбувся.

– Як вважаєте, з «Динамо» легше буде закріпитися в збірній, ніж з «Ворскли»?
– Свій перший виклик у збірну я отримав в той період, коли «Ворскла» грала в єврокубках. А оскільки «Динамо» постійно виступає в єврокубках, і в матчах із сильними суперниками футболісти ростуть у професійному плані, думаю, дійсно, закріпитися в збірній буде більше шансів.

– Готові до високої конкуренції за місце в основному складі «Динамо»?
– Конкуренція – це нормально, і я готовий до неї. Упевнений, що буду гідно виступати на футбольному полі у складі «Динамо».

– Побут будете облаштовувати вже після зборів, або спробуєте вирішити всі питання до від\’їзду з Києва?
– Думаю, до від\’їзду вдасться подивитися якісь варіанти, але в основному вже будемо облаштовуватися після повернення зі зборів. Зараз цим займатися, думаю, немає сенсу.

– Визначилися з номером, під яким будете виступати?
– Поки що не знаю, оскільки ще не спілкувався з адміністратором. Знаю, що № 3 та № 33, під якими я виступав раніше, в «Динамо» на даний момент зайняті. Тому, будемо шукати інші варіанти.

Юрій Вишневський
fcdynamo.kiev.ua

Погода