- 11-07-2012, 08:07 - sasa 145

Євген Селін: \”Я вже визначився і хочу перейти в інший клуб\”

Євген Селін: \”Я вже визначився і хочу перейти в інший клуб\”

Захисник «Ворскли» і національної збірної України Євген Селін – один з тих гравців, розмови про переїзд якого в новий клуб і місто не замовкають з першого дня відкриття трансферного вікна і до сьогодні.

 

«Динамо» хоче Селіна і Селін хоче в «Динамо» – це відомо. Проте перехід до сих пір так і не відбувся. А в понеділок з\’явилася інформація про те, що захисник отримав травму, і, відповідно, вибув з ладу на кілька тижнів. Уболівальники «Ворскли», напевно, зітхнули з полегшенням, динамівські ж – з досадою. Ну як підписувати травмованого гравця? ..

Втім, як стало відомо UA-Футбол, «травма» Євгенія не з тих, які можуть перешкодити доленосного переїзду.

– Євгене, як твоє самопочуття?
– Все нормально. А ось інформація, яка з\’являється незрозуміло звідки, не дуже радує.

– Інформація про те, що ти випав на пару тижнів на увазі різаної рани стопи – це продукт клубної преси «Ворскли», а не ЗМІ …
– Так, я знаю це. Я був в легкому шоці, коли дізнався це. Чесно кажучи, пресу я зараз не читаю, і про таку свою травму дізнався по телефону, від людей, які прочитали новину.
Насправді, зі мною все нормально. Ні про які два тижня відновлення і мови бути не може – подряпина є, так, але я вже у вівторок бігав, тренувався. Ніякого дискомфорту, все нормально.

– Тренувався з «Ворсклою»?
– Поки так.

– Як думаєш, може, така інформація від клубної прес-служби з\’явилася для того, щоб розмови про твій можливий перехід в іншу команду припинилися?
– Я не знаю, чесно. Не хотів би нічого на клуб говорити, але якщо це дійсно так – мені прикро. Я не можу сказати, спеціально така інформація подавалася, чи ні, і навіть не уявляю, хто її підніс людям, які писали цю замітку…

– Ти кажеш що тренуєшся з «Ворсклою» «поки що». Які подальші плани?
– Все-то ви хочете знати (сміється).

– Так перший тур адже вже на носі …
– Ось-ось. Старт чемпіонату на носі, я вже визначився і хочу перейти в інший клуб, від якого є пропозиція, але от керівництво поки не може домовитися. І це дуже погано, для мене особисто.

– Ти пов\’язаний з «Ворсклою» контрактом, і перехід взагалі для тебе річ проблематична. Особливо якщо все затягнеться до закриття трансферного вікна. За допомогою кого намагаєшся форсувати події?
– Цією справою займаються агенти. І ось-ось, днями, має все вирішитися. Дуже на це сподіваюся.

Погода