Інтерв'ю гравців, тренерів - 07-07-2013, 12:07 - sasa 194

Євген Ткачук: Орієнтир Ворскли – потрапляння до десятки

Євген Ткачук: Орієнтир Ворскли – потрапляння до десятки

Захисник полтавської Ворскли Євген Ткачук поділився своїми враженнями про проведену передсезонну підготовку команди:

Збори провели на досить високому рівні. Щільно попрацювали, багато часу приділяли тактичним діям. Фізичні вправи були акцентовані на силу ніг футболістів, а також вибухові якості та частоту їх просувань. Конкретних завдань на збори ніхто не ставив. Всі ми професіонали і знаємо, що предсезонка – це, перш за все, фундамент фізичної форми на чемпіонат. Кожен працював, я думаю, на межі своїх можливостей. Кожен готував себе до сезону, адже якщо буде наданий шанс проявити себе на полі, то підвести не можна ні в якому разі.

Умови на зборах були чудовими! Поруч із нашим готелем був бювет із дуже корисною водою, яку ми за невелику плату вживали перед прийомом їжі. Сам готель був чудовим, дуже багато було смачної їжі, персонал був дуже чуйним, Спа – на найвищому рівні. Всі були приємно здивовані якістю наданих послуг, – розповів Ткачук Укрфутболу.

Трохи несподівано все сталося зі зміною тренера. Хоча якщо згадати, то рік тому була аналогічна ситуація з Миколою Павловим і Вадимом Євтушенко. Нам нелегко було перебудуватися з одного режиму на інший. З Василем Вікторовичем в усіх нормальні відносини, багато хто встиг зіткнутися ще з футболістом Сачко, тому йому має бути легше, оскільки він знає команду зсередини.

Зібрано дуже цікавий тренерський штаб. Нарешті, у нас з\’явився тренер з фізпідготовки. Володимир Валентинович Деуль, все нові для нас вправи завжди пояснює: з якою метою ми робимо ту чи іншу вправу і на що звернути увагу в першу чергу при виконанні. Так само багато працюємо над тактикою, переміщеннями і взаєморозумінням гравців у кожній окремій ситуації. Наш орієнтир – потрапляння в десятку.

Погода