Інтерв'ю гравців, тренерів - 09-08-2012, 05:08 - sasa 135

Йован Маркоскі: \”Найважливіше завдання – залишитися у Прем\’єр-лізі\”

Йован Маркоскі: \”Найважливіше завдання – залишитися у Прем\’єр-лізі\”

Сербський півзахисник \”Ворскли\” Йован Маркоскі прокоментував поразку в минулому турі від \”Чорноморця\” сайту hotsport.ua, а також розповів про підготовку команди до матчу з чемпіоном країни

– Йоване, минулого туру ваша команда мінімально поступилася \”Чорноморцю\”. Як вважаєте, в чому причини поразки, і чого не вистачило для того, щоб здобути позитивний результат?
– Ми хотіли виграти, але, напевно, нам не вистачило достатньої кількості сил. Плюс погано зіграла вся команда, деякі гравці випадали з гри. Я вважаю, в цьому причини нашої поразки.

– Що сказав після матчу головний тренер Вадим Євтушенко?
– Звичайно, він засмутився, тому що ми програємо вже другу гру вдома. Причому, втрачаємо очки з тими командами, які перебувають з нами на одному рівні.

– В останні сезони у вас дещо опустився коефіцієнт корисності. Як вважаєте, з чим це пов\’язано?
– Я в Україні вже не перший рік, напевно, гравці інших команд знають мої хороші якості. Тому приділяють трошки більше уваги. Іноді граєш краще, іноді виходить не дуже вдало, як було з \”Чорноморцем\”. Важко зараз грати в кожному матчі на високому рівні.

– Попереду матч з \”Шахтарем\” на \”Донбас Арені\”. Які очікування від цієї гри?
– Ми не збираємося опускати руки, і хочемо зіграти так, щоб не піти з поля \”Донбас Арени\” переможеними. Все-таки, \”Шахтар\” – дуже сильна команда. І я вважаю, що не тільки в Україну, а й у Східній Європі. Вони вже набрали хорошу форму, я бачив їх матч зі \”Спартаком\”, вони відмінно відіграли. Також дивився і гру з \”Кривбасом\”. Можу зробити висновок, що нам буде важко, як і завжди в матчах проти \”Шахтаря\”. Проте, нам не раз вдавалося відбирати очки у «гірників», можливо, вийде і цього разу.

– Йоване, минулого сезону ваша команда брала участь в Лізі Європи. Хотілося б ще раз пограти на такому рівні?
– Звичайно, дуже приємно виступати на такому рівні. Кожен гравець мріє про те, щоб грати в Лізі Чемпіонів і Лізі Європи. І чим більше такого досвіду, тим краще для футболіста.

– Ми знаємо, що перед \”Ворсклою\” традиційно не ставиться конкретного завдання на сезон. А чи є у вас особиста мета?
– Хочеться перемагати в кожній грі, і, як ви сказали, пограти в Лізі Європи. Але найважливіше завдання – залишитися у Прем\’єр-лізі.

Погода