- 09-10-2015, 10:10 - sasa 185

Юні \”греко-римляни\” Полтавщини завоювали 9 медалей всеукраїнського борцівського турніру

Юні \”греко-римляни\” Полтавщини завоювали 9 медалей всеукраїнського борцівського турніру

У Харкові відбувся всеукраїнський юнацький турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам\’яті Сергія Козлова, за підсумками якого представники Полтавщини завоювали 9 медалей: 2 золоті, 3 срібні та 4 бронзові.

\"Юні

Янкель Естенос (ліворуч) і Максим Лю (праворуч) – призери турніру у Харкові / Фото vk.com

 

8 медалей – в активі борців із Кременчука. Переможцями турніру серед юнаків (13 років та молодші) став Дмитро Нікітін (до 38 кг), який у фіналі переміг Дмитра Харченка (Кривий Ріг), а серед старших юнаків (16 років та молодші) кременчужанин Янкель Естенос (до 76 кг) у фіналі переміг Костянтина Зеленіна (Запоріжжя).

Срібними призерами турніру у Харкові стали: 13 років та молодші (до 47 кг) – Богдан Чорний, який у фіналі програв Артуру Овсепяну (Запоріжжя), тут же бронзовим призером став інший кременчужанин – Максим Мороз; серед юнаків 16 років та молодших – Григорій Гордієнко (до 54 кг), він у фіналі програв Миколі Коновалу (Харків) та Максим Воронько (до 85 кг), який у фіналі програв Олександру Євдокимову (Запоріжжя).

Бронзові нагороди в активі наших земляків: 16 років та молодші – Максима Лю (Кременчук), до 58 кг; Олександра Плішка (Полтава), до 100 кг та серед юнаків 13 років – Іллі Огуя (Кременчук), до 53 кг.

Всеукраїнський турнір у Харкові став гарною репетицією перед юнацьким чемпіонатом України з греко-римської боротьби, який незабаром відбуватиметься у Тернополі.

Дмитро НЕЧЕСА

Погода