- 14-12-2010, 07:12 - Sonyksson 272

З Днем народження!

З Днем народження!

Летять роки… Наче зовсім недавно ми вітали шановного Адміна з Днем Народження, аж пройшов рік – і знову свято, привід той же! Адмін став на одну поділку Шкали Життя доросліший! Вова, вітаємо тебе з появою на світ! Побажання звичні, але від того не менш щирі – міцнючого здоров"я, спортивних успіхів, перемог на усіх фронтах, палкого і нев"янучого кохання, скаженої набридливої удачі, надійних незникаючих друзів, веселих посмішок, чіткого програмного коду і щедрих замовників! Нехай травми оминають стороною, а улюблена команда радує грою і досягненнями! Отримуй насолоду від життя!

З повагою, колектив сайту

P.S. Персональне побажання від Сонікссона – ТРАКТОР))

- 08-01-2010, 02:01 - Sonyksson 272

З Днем Народження!

З Днем народження!

В цей день святкує іменини наш дорогий і шановний Націоналіст!

dnКоманда сайту щиро вітає ювіляра і бажає міцного здоров\”я, пристрасного кохання, позитивних почуттів, надійних друзів, яскравих перемог, визначних успіхів, творчої наснаги і скаженої удачі! Нехай усі поставлені цілі досягаються, життєві перепони долаються легко й невимушено, рідні і друзі будуть завжди поруч, а життя буде повним, насиченим радістю, достатком і барвами! 

P.S. Традиційно, індивідуальне побажання від Сонікссона – ТРАКТОР)))

- 14-12-2009, 11:12 - Sonyksson 272

З Днем Народження!

З Днем народження!

drВ цей день кільканадцять років тому з\”явився на світ наш дорогий і шановний Адмін!

Команда сайту щиро вітає іменинника і бажає міцного здоров\”я, палкого кохання, світлих почуттів, надійних друзів, пристрасних ночей, яскравих перемог, визначних успіхів і скаженої удачі! Нехай погода сприяє усім планам, програмний код втілює задумки, рідні і друзі будуть завжди поруч, а життя приносить лише приємні сюрпризи! 

П.С. Індивідуальне побажання від Сонікссона – ТРАКТОР)))

Погода