Новини - 01-01-2010, 12:01 - sasa 262

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні відвідувачі

сайту уболівальників «Ворскла» !

Від щирого серця вітаємо Вас із найдовгоочікуванішими і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим! Ці усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування дива й казки, душевного тепла й надії.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2009-й рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень. Подарував «Ворсклі» кубок України. Ми побачили на власні очі, як твориться історія. І, думається, через багато років, усі ті, хто був у Дніпропетровську 31 травня 2009 року і бачив кубковий тріумф ворсклян, зможуть через десятки років розповісти своїм нащадкам з гордістю про ті пережиті хвилини радості на «Дніпро-Арені».

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов\’язково здійсняться. Тому нехай ваші найпотаємніші мрії й прагнення здійсняться у році новому. Нехай наша улюблена «Ворскла» дарує нам більше перемог, а трибуни полтавського стадіону нехай ніколи не будуть порожніми.

Від усієї душі зичимо Вам великого людського щастя, міцного здоров\’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші найдобріші надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім\’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

З Новим Роком та Різдвом Христовим!


Сайт уболівальників «Ворскла»

www.fcvorskla.com.ua

Погода