Першість Полтавщини - 23-09-2011, 09:09 - sasa 171

Із \”Пирятина\” знято три очки

Із \”Пирятина\” знято три очки

У четвер відбулось засідання контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Полтавської області, на якому розглядалося ряд питань. Пропонуємо повний зміст цього зібрання, який буде цікавим для любителів футболу.

                                          

 

Рішення засідання КДК ФФПО №7 

 

                     22.09.2011р.                                                                    м.Полтава 

 

ПРИСУТНІ: члени комітету Тютюнник В.Г., Басюк С.І., Міносян В.С., Верещака О.Ю. 

 

Порядок денний

  1. 1.      Про  лист від голови комісії «Етики та Чесної гри» Детюка В.О.

ПОСТАНОВИЛИ:  

  1. Зобов’язати керівництво команди «Темп» Градизьк до 6.10.2011 року надати до адміністрації ФФПО оригінал громадянського паспорту на гравця Дорошенка Руслана.
  2. Зобов’язати керівництво команди «Темп» Градизьк до 6.10.2011 року надати до адміністрації ФФПО довідку відповідної форми з паспортного столу з фотографією на гравця Компанійця Ростислава, яка свідчить про те, що його документи знаходяться в процесі оформлення громадянського паспорту.
  3. В разі не надання відповідних документів до встановленого терміну, гравці будуть вважатися як заявлені за з фальсифікованими документами.
  4. Документи по працевлаштуванню на гравців команди «Темп» Градизьк Смірнова Кирила та Павлика Юрія, які були надані підтверджують факт трудових відносин згідно довідок, поданих при заявці команди на Чемпіонат області до ФФПО.
  5. Протест від команди «Колос» Кобеляки не задовольняти.
  6. За участь у матчі футболіста, заявленого на підставі недостовірного документа зарахувати команді ФК «Пирятин» технічну поразку з рахунком 0 : 3 в матчі Х туру Чемпіонату області з футболу між дорослими командами ФК «Пирятин» – «Колос» Кобеляки та зобов’язати команду ФК «Пирятин» сплатити членський внесок у розмірі 50 у.о. (Дисциплінарні правила ФФПО, Додаток №2, п.39)

2.   Про невиконання статутних та регламентних норм командою ФК «Миргорд».

ПОСТАНОВИЛИ:

  1. Встановити кінцевий термін сплати членських внесків за участь в Чемпіонаті області з футболу команді ФК «Миргород» до 1.11.2011 року.

     3.    Про  неявку юнацької команди «Авангард» Яреськи та дорослої

            команди ФК «Шишаки» на матчі ХІІ туру першості області з

            футболу.

 

     ПОСТАНОВИЛИ:

  1. Юнацькій команді «Авангард» Яреськи зарахувати технічну поразку (-:+), керівництво команди попередити.
  2. Дорослій команді ФК «Шишаки» зарахувати технічну поразку (-:+), та зобов’язати сплатити членський вненсок у розмірі 200 грн.
  3. 4.      Про вилучених гравців в матчах Чемпіонату та першості області з футболу.

         ПОСТАНОВИЛИ:

  1. Гравця команди «Темп» Градизьк Гринька О. відсторонити на 1 матч та зобов’язати команду “Темп» сплатити членський внесок у розмірі 75 у.о. Гравців команди «Агро-Ера» Батьки Пругло С., Яненка В., Касьяна М., Сулима М. відсторонити на 3 матчі першості області (Дисциплінарні правила ФФПО, Ст.15, п.1.3).
  2. 5.      Про неетичну поведінку тренера команди «Гирман» Градизьк Орловського В. під час матчу ДЮФЛ 10.09.2011 року.

ПОСТАНОВИЛИ:

1.   Тренера команди «Гирман» Градизьк Орловського В. відсторонити від своїх службових обов’язків на 2 матчі та зобов’язати сплатити членський внесок у розмірі 50 у.о. (Дисциплінарні правила ФФПО, Додаток №2, п.20). 

                              Заступник голови    КДК      /підпис/   В.Тютюнник

 

Від автора. Рішення поважного КДК критикувати чи коментувати не етично, а в деяких випадках і «бесполезно». Що зняли з ФК «Пирятин» три очки – це не дивно, адже пирятинцям вже, як кажуть,  «нічого не світить» у чемпіонаті. Хіба що є питання таке: а «Пирятин» грав тим самим складом ще і проти решти команд…

 

Щодо Градизьа. Так, справді у Федерації є довідки, що кременчужанин Кирило Валерійович Смірнов працює з 2009 року у Градизьку у ПП Лихопуда Ю.Г., а 17-річний Юрій Олександрович Павлик працює охоронцем з 2010 року у СФГ «Васильок» Градизького району. Цікаво лише одне: чому їх трудові відносини не зареєстровані у відділенні Пенсійного фонду?.. Хочу нагадати деяким «любителям футболу», що згідно Ст. 358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, використання підроблених доеументів» караються штрафом до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років. А дії, передбачені частиною першою цієї статті, якщо вони вчинені за попередньою змовою групою осіб, – караються обмеженням волі на строк до п\’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Грайте у футбол і далі …

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода