- 07-09-2015, 01:09 - sasa 153

За \”договорняки\” в України нарешті почнуть саджати?

За \”договорняки\” в України нарешті почнуть саджати?

Керівник служби розслідувань при Федерації футболу України Андрій Мадзяновський розповів, яке покарання буде застосоване за організацію договірних матчів.

– Може, сума не така й велика, але це один з найбільших штрафів, який взагалі передбачений за злочини такого калібру, такого масштабу. Цим законом визначається кримінальна відповідальність, перш за все вона передбачає позбавлення волі на строк від 2 до 5 років, – сказав Мадзяновський.

Раніше повідомлялося, що гра Олімпік – Металіст у сезоні 2014/15 потрапила під підозру УЄФА. В цілому, 12 матчів за участю олімпійців зацікавили чиновників з Європейського футбольного союзу. Кілька гравців Олімпіка підозрювалися в організації фіксованого результату, але поки що Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ та Комітет з етики та чесної гри не змогли довести провину донеччан і відправили справу на доопрацювання.

Крім того, під підозри також потрапили недавній поєдинок першої ліги між Зіркою та Тернополем, а також відразу кілька матчів «Олімпіка» у першості U-19, – повідомляє Matchday з посилання на ПроФутбол.

Погода