ФК Полтава - 12-11-2012, 09:11 - sasa 186

За крок до мети

За крок до мети

ФК «Полтава-2-Карлівка» (Полтава) – «Шахтар» (Свердловськ) – 1:1 (1:1)

 

23 тур. 11.11.12 р. 13.00, м. Карлівка, стадіон «Машинобудівник», 750 глядачів, +10 Со.

Голи: Пономаренко (36 хв., з пен.) – Тарануха (4 хв.).

 

Арбітр: Павло Дубровець (Житомир).

Асистенти арбітра: Олексій Гавеля (Кривий Ріг), Роман Соботюк (Житомир).

4-й арбітр: Денис Сердюк (Полтава).

Інспектор: Сергій Цимбал (Київ).

 

ФК «Полтава-2-Карлівка»: 1.Вітів, 15.Зозуля, 17.Григоренко, 3.Поляниця, 5.Богомаз, 7.Нурідінов, 6.Пономаренко, 11.Буличев, 18.Синьогуб, 9.Лубенець – кап. ком. (10.Марченко, 75 хв.), 20.Кривий.

Запасні: 66.Яковченко, 14.Гребінюк, 8.Полуницький, 19.Момот, 4.Голованьов..

Головний тренер: Андрій Зав’ялов.

 

«Шахтар»: 1.Чумак, 13.Пащенко, 14.Шеремет, 3.Половков, 18.Фатій (10.Головко, 74 хв.), 7.Коновалов, 8.Тарануха, 5.Янченко, 9.Пономар, 16.Борш (11.Гришин, 90+4 хв.), 19.Коробкін – кап. ком..

Запасні: 12.Козенко, 17.Стебловський, 4.Савін, 15.Муштоватий, 2.Носарєв.

В. о. головного тренера: Геннадій Сушко.

Попередження: Нурідінов (53 хв.), Григоренко (56 хв.) – Янченко (19 хв.).

 

У звітному поєдинку зустрічалися команди-конкуренти за вихід до заповітної «шістки», яка вже навесні поведе боротьбу за нагороди першості. Господарі вийшли на гру в ослабленому складі, що й вплинуло на підсумковий результат. Лідери команди – Коваленко й Плієв пропускали гру через дискваліфікацію (у кожного по чотири попередження), а Голованьов «зламався» на тренуванні за день до матчу.


Другий матч поспіль розпочинається для наших земляків за подібним сценарієм – вони пропускають уже в дебюті зустрічі. У Дніпродзержинську це трапилося на 6-й хв., а цього разу – вже на 4-й. Та підопічним Андрія Зав’ялова слід віддати належне, що вони ще до перерви вирівнювали становище. У грі проти «гірників» полтавцям потрібна була лише перемога, щоб за кілька турів до завершення першого етапу змагань, вирішити всі свої питання. Та надмірне бажання перемогти призводило до численних помилок. Нурідінову й Лубенцю бракувало точності в передачах, а Кривому і Синьогубу – влучності на завершальній стадії атаки. Помилка в захисті в дебюті гри стала причиною взяття воріт Вітіва. Відігралися ж наші земляки в аналогічній ситуації після помилки гостей у своєму штрафному майданчику. В одній із атак хтось із захисників порушив правила проти Синьогуба, а Пономаренко майстерно виконав пенальті. На останній хвилині першого тайму небезпечно пробивав по воротах «гірників» Кривий.

 

Щасливою могла бути остання хвилина, але вже матчу, і для Синьогуба (і для всієї команди господарів), але Олегу не вистачило кількох сантиметрів, щоб замкнути передачу партнерів… Тож, нічия – 1:1, яка ще на один крок наблизила ФК «Полтава-2-Карлівка» до заповітної мрії. Для її здійснення підопічним Андрія Зав’ялова у двох матчах, що залишилися, досить набрати одне очко.

 

Наступну гру полтавці проведуть у суботу, 17 листопада, у Кривому Розі проти місцевого «Гірника».

                                                                       

Прес-служба ФК «Полтава-2-Карлівка»

Погода