Першість Полтавщини - 20-05-2013, 06:05 - sasa 178

За піротехніку штрафують і в чемпіонаті Полтавщини

За піротехніку штрафують і в чемпіонаті Полтавщини

У Полтаві відбулося засідання КДК Полтавської обласної Федерації футболу, в якому взяли участь члени комітету Лутченко О.М, Зезекало Б.І., Мінасян В.С., Попіневський В.М. і Кудацький М.М. На порядку денному було розглянуто сім питань, до яких прийняті відповідні рішення. Для любителів футболу наводжу технічні дані засідання КДК без змін і без будь-яких коментарів. Хоча без коментарів тут не обійдешся…

1. Про невиїзд юнацької команди ФК «Рокита» на матч першості області з футболу 28.04.2013.

ПОСТАНОВИЛИ: За неявку на матч ІІ туру 28.04 першості області з футболу юнацькій команді ФК «Рокита» зарахувати технічну поразку (0:3). (Дисциплінарні правила ФФПО Ст.. 3, п3.1.2). Зобов’язати команду ФК «Рокита» сплатити додатковий внесок у розмірі 300 грн. (Дисциплінарні правила ФФПО Ст.. 3, п3.1.7)

2. Про протест на участь в юнацькій команді  «Чайка»  Дейкалівка  підставних  гравців в матчі першості області з футболу  3.05 2013 р.
ПОСТАНОВИЛИ: За участь в грі  ІІІ туру підставних гравців, зарахувати  юнацькій команді «Чайка» Дейкалівка технічну поразку (0:3) . Тренера команди Тютюника О.В зобов’язати сплатити додатковий внесок у розмірі 200 грн. (Дисциплінарні правила ФФПО Ст. 4, п 1.4)

3. Про протест від команди «Колос» Кобеляки на невідповідність розмірів воріт та розмітки футбольного поля Правилам гри стадіону «Колос» Селещина під час матчу ІІІ туру першості області 3.05.2013р.
ПОСТАНОВИЛИ: Команду «Елеватор» Селещина попередити та зобов’язати  сплатити додатковий внесок у розмірі 500 грн. (Дисциплінарні правила ФФПО Ст3, п3.1.7).

 

4. Про порушення правил поведінки глядачами із застосуванням піротехнічних засобів під час матчу першості області на стадіонах у смт. Котельва 3.05.2013р. та в м. Лубни 12.05.2013р.

ПОСТАНОВИЛИ: Команду «Маяк» Котельва  попередити. За неодноразові випадки порушення правил поведінки глядачами під час матчів, команду ФК «Лубни» зобов’язати  сплатити додатковий внесок у розмірі 500 грн. (Дисциплінарні правила ФФПО Ст3, п3.1.7).

5. Про некоректну поведінку тренера команди ФК «Лубни» Гришановича А.О. в перерві матчу першості області 12.05.2013р.
ПОСТАНОВИЛИ: Тренера команди ФК «Лубни» Гришановича А.О. дискваліфікувати на 2 матчі та на 5 матчів умовно (Дисциплінарні правила ФФПО Ст. 4, п 1.2).

6. Про вилучених гравців в матчах Чемпіонату та першості області з футболу.
ПОСТАНОВИЛИ: Гравців Філіпова Владислава («Колос» Кобеляки), Шевченка Ігоря («Прогрейн» Глобине)  Назаренка Олександра («Олімпія» Савинці) дискваліфікувати на 2 матчі Чемпіонату та першості області з футболу (Дисциплінарні правила ФФПО, Ст 5, п 1.4).

7. Про участь команди «Локомотив» Гребінка в ДЮФЛ Полтавської області.
Відкласти розгляд питання на наступне засідання.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода