Першість Полтавщини - 29-06-2014, 07:06 - sasa 149

За тур до екватору

За тур до екватору

У суботу, коли одноосібний лідер вищолігового чемпіонату Полтавщини з футболу СК «Полтава» відпочивав і набирався сил до заключного поєдинку першого кола проти команди «Нове Життя» (Андріївка), були зіграні чотири матчі з п’яти запланованих передостаннього 10 туру змагань. Однією зі своєрідних сенсацій цього дня була поразка одного з лідерів чемпіонських перегонів «Фламінго».

ФК «Шишаки» – ФК «Карлівка-2» 5:2

Шишацька команда без проблем «розібралася» вдома з явним аутсайдером змагань дублерами «Карлівки». Своєрідний рекорд у чемпіонаті зафіксував атакуючий півзахисник господарів Сергій Гриценко, який вколотив у ворота суперників чотири м’ячі і випередив полтавця Дмитра Щербака за забитими м’ячами. Відтепер на рахунку Сергія 11 голів у цьогорічному чемпіонаті. Ще один гол на рахунку Максима Лубенця.

«Олімпія» (Савинці) – «Колос»  (Дмитрівка) 3:1

Один з претендентів на найвищі нагороди чемпіонату «Олімпія» з Миргородщини заслужено добилася чергового позитивного для себе результату і «обігнала» у турнірній таблиці «Фламінго» з Комсомольська. У переможців двічі результативно відзначився Костянтин Шеремет і один гол на рахунку Владислава Рудченка.

ФК «Рокита» – «Фламінго» (Комсомольськ) 2:0

Важко, все ж, назвати результат цього поєдинку сенсацією чемпіонату. Адже «Рокита», як кажуть, «по всіх статтях» переграла гостей. У господарів по одному м’ячу забили Михайло Прядко і Олександр Василенко.

«Нове Життя» (Андріїівка) – ФК «Лубни» 4:2

Продовжує радувати своїх прихильників команда Олександра Мелещенка, який і сам відзначився голом у цьому поєдинку. Цього дня молода лубенська команда тренера Анатолія Гришановича не змогла у повній мірі дати справжній бій. У переможців два м’ячі забив Сергій Зав’ялов і по одному Олександр Мелащенко і Євген Супруненко. В лубенців відзначилися голами Станіслав Мандрика і Петро Тупоровський.

Матч ФК «Глобине» – ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава) – перенесено.

Турнірне становище та календар >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода