Гандбол - 07-12-2009, 09:12 - sasa 212

Закономірна нічия

Закономірна нічия


«Динамо-Полтава» – «Політехнік» (Донецьк) – 25:25 (12:12)

«Динамо»: Панченко, Луценко, Доленко (4), Оніщук, Бондал (5), Хауха
(3), Серенко; Дайментов, Крилов (1), Горський (5), Грязнов, Бацман,
Коваленко (4), Румянцев (3).
«Політехнік»: Пошедін, Сахарнян (4), Кондаков (4), Захаров (1), Бесараб (3), Тюкін (7), Смолянець (5), Страхов (1).
Семиметрові: Коваленко 4, 8, 10, 42, 44 (-), Горський 53, 59 – Тюкін 17, 25.
Дискваліфікації: Серенко 29, Хауха 46, 55, Бондал 60.
Попередження: Хауха 9, Луценко 11, Румянцев 16 – Кондаков 4, Страхов 19.

Наче на гойдалках каталися – грали «Динамо» та «Політехнік» у своїй очній зустрічі в Полтаві. Напружений матч завершився внічию 25:25.
«Динамо», гідно виступивши в попередньому турі проти ЗТР, прагнуло реалізувати свої можливості і в поєдинку проти донецького «Політехніка» – сусіда в турнірній таблиці. Але знову не вистачило дещиці – чи то класу, чи то впевненості.
Стартові хвилини краще вдалися господарям майданчика. Хоча й завдяки трьом влучним семиметровим кидкам (Коваленко) та дуплету Румянцева – але господарі повели в рахунку 7:3 до середини першого тайму. Відмінно працював у воротах Дайментов, чия гра не дозволила гостям сподіватися на дальні кидки.
Певний час команди так і грали, зберігаючи розрив у 2-3 очки. Та під кінець тайму розслабленість полтавців і вправна гра крайніх «Політехніка» дозволила останнім зрівняти рахунок – 12:12. Останнім закинув Бесараб – і з цим команди пішли на перерву.
А потім сталося те, що вже є характерним для динамівців. Одразу дві швидкі атаки «Динамо» до бажаного результату не привели, натомість Бесараб і Кондаков вивели свою команду вперед. Динамівці блискавично зрівняли рахунок, а влучний кидок Доленка навіть вивів їх уперед, та потім знову гості статус-кво відновили.
Гра вирівнялася, команди йшли нога в ногу (16:16, 18:20, 20:20, 20:22). В певний момент господарі втратили нитку гри і не зуміли реалізувати свою атаку, натомість допустивши 2-хвилинне вилучення (Хауха, котрий у цьому поєдинку більше фолив, аніж гра). «Політехнік» миттєво цим скористався, відірвавшись на 25 хвилині на 3 очки – 22:25.
Та знову динамівці продемонстрували власний характер, котрий, на жаль, проявляється поки що в боротьбі з власними помилками. Спочатку Горський двічі поспіль реалізував швидкі контратаки своєї команди, а потім він же закинув 7-метровий кидок. Натомість Тюкін з «Політехніка» свій шанс з позначки втратив, не влучивши у ворота.
До сирени лишається кілька секунд, м’яч залишає поле, біля бокової лінії виникає сутичка, в результаті якої по одному гравцю у команд вилучені з майданчика (Бондар у господарів пішов відпочивати раніше). Вчотирьох за дві секунди динамівці не змогли вирвати перемогу, хоча кидок Доленка влучив у хрестовину. Нічия – 25:25.

Євген Панін
turnir.com.ua

Погода