Міні-футбол - 30-01-2011, 07:01 - olegda 196

Залишилося лише шестеро

Залишилося лише шестеро

altНа вихідних в Кобеляках на майданчику зі штучним покриттям відбулися матчі групового етапу розіграшу першості Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з міні-футбол серед команд виробничих колективів фізкультури та сільських громад сезону 2011 року. Два дні команди району визначати колективи, які 5 лютого поборються за перемогу в міні-футбольній першості.

За регламентом змагань 25 колективів були розділені на 6 груп (в п’ятьох – 4 команди, в одній – п’ять). Лише переможці виходили до наступного етапу.

В першій групі «Прапор» з Підгори практично без проблем здобув перемогу. Підопічні Анатолія Няйко в усіх трьох матчах здобули перемоги. Особливо слід виділити перемогу над головними переслідувачами підгорян – футболістами із села Озера з рахунком 3:0.
В другій групі інтрига була з першого й до останнього матчу. Лише за додатковими показниками (в даному випадку різниця м’ячів) футболісти із Чорбівки випередили в таблиці дашківських футболістів та вийшли до наступного етапу.
За подібним сценарієм розгорнулися події у третій групі. Біличани набрали однаково очок з футболістами із Іванівки, проте за кращою різницею м’ячів перші стали переможцями групи. Справжнім розчаруванням став кобеляцький «Будекспрес», який не зміг продемонструвати хорошої гри, і тому залишив змагання ще на ранньому етапі.
Світлогірське «Дніпро» не змогло захистити минулорічний титул, програвши всі свої матчі в четвертій групі , тим самим зайнявши останнє місце. Переможцем групи стали команда з Чапаєво, яка в трьох матчах набрала максимально можливу кількість очок.
5 група. Шенгури – «Динамо» 4:0! Напевно більше й нічого додати. Один з головних претендентів на загальну перемогу в першості був без жалю битий колективом із Шенгурів. Переможці йдуть далі, «Динамо» припиняє свою участь в змаганнях.
Нарешті в 6 групі перемогу здобули футболісти з Орлика, які перемогли Бутенки та Котовське (відповідно 3:2 та 3:0) та зіграли по нулям з кобеляцькою «Ветмедициною».

Через тиждень переможці 6 груп утворять 2 підгрупи по 3 команди, які розіграють перемогу у першості. До групи «А» потрапили Білики, Шенгури та «Прапор». В групі «Б» гратимуть Чорбівка, Чапаєво та Орлик. Саме ці колективи 5 лютого вирішать, хто з ним заслуговує на звання переможця першості з міні-футболу. Чекати залишилося недовго.

Результати матчів групового етапу
1 група
«Прапор» – Аграрний ліцей 2:0
«Оріль» – Озера 1:2
Аграрний ліцей – «Оріль» 1:2
Озера – «Прапор» 0:3
Оріль – «Прапор» 1:4
Аграрний ліцей – Озера 0:2

2 група
Василівка – Дашківка 0:0
Радянське – Чорбівка 2:1
Дашківка – Радянське 2:1
Чорбівка – Василівка 3:1
Радянське – Василівка 1:3
Дашківка – Чорбівка 1:3

3 група
Білики – «Будекспрес» 3:2
Іванівка – Сухинівка 2:2
«Будекспрес» – Іванівка 0:4
Сухинівка – Дрижина Гребля 0:2
Іванівка – Білики 0:0
Дрижина Гребля – «Будекспрес» 1:1
Білики – Дрижена Гребля 1:1
«Будекспрес» – Сухинівка 3:3
Дрижина Гребля – Іванівка 1:2
Сухинівка – Білики 1:6

4 група
Вільховатка – Чапаєве 0:1
«Дніпро» – Кірове 1:2
Чапаєве – «Дніпро» 3:1
Кірове – Вільховатка 0:2
«Дніпро» – Вільховатка 1:2
Чапаєве – Кірове 4:0

5 група
«Динамо» – «Нива» 5:1
Шенгури – Рибалки 0:0
«Нива» – Шенгури 0:5
Рибалки – «Динамо» 0:2
Шенгури – «Динамо» 4:0
«Нива» – Рибалки 0:1

6 група
Орлик – Бутенки 3:2
«Ветмедицина» – Котовське 5:2
Бутенки – «Ветмедицина» 0:0
«Ветмедицина» – Орлик 0:0
Бутенки – Котовське 2:4
Котовське – Орлик 0:3

P.S. Команда села Красне не була допущена до першості

Погода