Останні новини - 21-07-2016, 12:07 - Націоналіст 209

Замість професійних стюардів футбольний клуб «Ворскла» планує використати студентів

Замість професійних стюардів футбольний клуб «Ворскла» планує використати студентів

Учора на офіційній сторінці Студентського парламенту Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка з’явилося повідомлення про можливість підробітку на матчах за участю футбольного клубу «Ворскла».

Зокрема, в ньому говориться: «Шановні студенти! ФК “Ворскла” спільно з ПолтНТУ запрошує хлопців та дівчат на набір бажаючих працювати стюардом під час футбольних матчів улюблених команд у Лізі Європи та на чемпіонаті України.

Перша гра відбудеться в цю суботу, 23.07.2016.  Попередній збір в п’ятницю 22.07.2016 о 17:00 у конференц-залі стадіону “Ворскла”. Попередня реєстрація обов’язкова.

За детальною інформацією та на реєстрацію звертатися за номером +38 (066) 93 22 845 – Дмитро Ігорович».

Раніше неодноразово розповсюджувалася інформація про фінансові проблеми, які має полтавський клуб. Очевидно, залучивши звичайних студентів «Ворскла» прагне зекономити, не витрачаючи кошти на підготовку професійних стюардів, як це робиться у Європі. Але чи є безпека вболівальників і гравців тією статтею видатків, яку варто скорочувати?

Студент першого-другого курсу після одного ввідного інструктажу навряд зможе забезпечити порядок на трибунах. Особливі побоювання викликають домашні матчі команди у єврокубках, адже на них зазвичай збирається набагато більше глядачів.

Погода