Хокей - 21-10-2011, 10:10 - sasa 288

Збірна Полтавської області в НХЛ Києва

Збірна Полтавської області в НХЛ Києва

Розпочався 19 чемпіонат Нічної Хокейної Ліги Києва – 2011-2012. В цьому сезоні переможці визначаться в трьох групах – супер–премьєр, групі А та групі Б.

 

Розпочався 19 чемпіонат Нічної Хокейної Ліги Києва – 2011-2012. В цьому сезоні переможці визначаться в трьох групах – супер–премьєр, групі А та групі Б.

 

Срібний призер минулорічного чемпіонату у групі Б, ХК “HARSCO”, зібрав під свої знамена майже всіх представників Полтавщини в Нічній Хокейній Лізі. Так до червонозаводчан Кумпана і Максименка та полтавця Волощенка приєдналися лохвинці Гиря, Ємець, Кутузов, Яременко (всі перейшли із ХК “БСМ-Баришівка”- минулорічного чемпіона групи Б) та лубенець Кулик. Отже, маємо неофіційну збірну Полтавської області в найсильнішій аматорській хокейній лізі України.

 

В першому поєдинку ХК “HARSCO” розгромив свого суперника ХК “777-2” з рахунком 7-1. Початок поклав Константин Гиря. З передачі Олега Ємця, Гиря чудовим кидком від синьої лінії видкрив рахунок. Вже через дві хвилини Володимир Максименко його подвоює. На першу перерву команди пішли за рахунку 2:1, гравець ХК “777-2” Железко вийшов один на один із Куликом і майстерно обіграв воротаря. У другому періоді Ємець знову віддає результативну передачу, на цей раз шайбу закинув Олександр Кумпан. В четвертому взятті воріт прийняв участь Максименко, записавши на свій актив результативну передачу. Не відставав від нього і полтавець Волощенко, який теж віддав результативну передачу при шостому взятті воріт.  В середині третього періоду крапку в матчі поставив невгамовний Кумпан, який з подачі Сергія Кутузова закинув каучуковий диск в сітку воріт суперника, 7-1 більш ніж переконлива перемога ХК “HARSCO”. Відзначившись дублем, Олександр Кумпан був визнаний кращим гравцем матчу у складі ХК “HARSCO”.

 

Свої перші матчі виграли і основні конкуренти ХК “HARSCO” за чемпіонство ХК “Крила столиці” та ХК “БСМ-Баришівка”. Баришівці розібралися із ХК “Вишгород – 2” – 6:3. А “Крила столиці”  познущалися над ХК “Інфоснегири” – 15-1. За “Столичних” весь матч відіграли воротар Виталій Буточнов, який нещодавно став переможцем “Турніру вихідного дня” у складі ХК “Полтава” та захисник Олег Гапон з міста Комсомольска.

 

Володимир ХОМІЧ

Погода