- 03-06-2016, 10:06 - Націоналіст 120

Збірна Україна провела останню репетицію перед Євро-2016

Збірна Україна провела останню репетицію перед Євро-2016

Підопічні Михайла Фоменка провели останню репетицію перед стартом Євро-2016. У товариському матчі збірна України здолала збірну Албанії з рахунком 3:1, – повідомляє www.ua-football.com.

У порівнянні з попереднім мачтем проти Румунії коуч синьо-жовтих зробив тільки одну рокіровку – на полі з’явився гравець київського “Динамо” Денис Гармаш. Та і заміни по ходу другого тайму були схожі, що наштовує на думку про визначення тренерським штабом оптимального складу на груповий турнір. Скоріш за все, варіації можливі по одній-двох позиціях, і то тільки у випадку форс-мажорних обставин.

У цілому цю перемогу не можна назвати легкою, навіть  на швидкий забитий м’яч. Уже на 8-й хвилині наші гравці швидко розіграли штрафний на правому фланзі, Коноплянка прострелив вздовж воріт, а Степаненко зумів випередити суперника – 1:0.

Але вели в рахунку українці недовго. Вже через три хвилини неузгодженістю захисників скористався Садику, який вишов сам-на-сам з Пятовим і відновив рівновагу -1:1.

До кінця тайму тривала приблизно рівна гра з мінімумом гольових моментів. У нашої команди варто відмітити хороший дальній удар Сидорчука, з яким впорався Беріша. А у албанців напівмомент одного з нападників, який опинився на долю секунди сам перед воротами, але обробити м’яча нормально не зміг і момент змарнував.

Другий тайм знову розпочався з швидкого голу. Непогано вписався в гру Бутко, який замінив Шевчука. Саме він запустив у прорив по флангу Коноплянку, Євген навісив. Зозуля пробивав головою. Беріша на удар зреагував, але відбив прямо на Ярмоленка, якому залишалося лише занести його з кількох метрів у порожні ворота.

Після цього збірна Албанії видала ударну п’ятихвилинку, під час якої біля воріт Пятова було по-справжньому жарко. Був і небезпечний удар зі штрафного і потрапляння в каркас воріт.

Наша команда вистояла і ближче до кінця матчу в одній із контратак Євген Коноплянка оформив остаточний рахунок матчу – 3:1. Остання репетиція збірної перед матчем з діючим чемпіоном Світу виявилася вдалою. Це якщо судити по рахунку. Що стосується гри, то скласти повноцінне враження по товариських поєдинках так і не вийшло. Поки бачиться так, що голи забиваються за рахунок індивідуальної майстерності окремих гравців, а не злагодженої командної взаємодії. Сподіваємося, що у цьому компоненті українці додадуть вже під час матчів Євро-2016.

Погода