Першість Полтавщини - 31-08-2015, 07:08 - sasa 172

Зеніт виходить на друге місце

Зеніт виходить на друге місце

Триває чемпіонат Полтавщини з футболу, в якому беруть участь десять кращих команд області.

\”Чайка\” (Дейкалівка) – \”Зеніт\” (Лубни) – 0:4 (0:1).
Чемпіонат області. Вища ліга. 14 тур. 30 серпня. Дейкалівка. Стадіон \”Чайка\”. 138 глядачів. + 27С.
Судді: О. Біліченко, О. Матяш, А. Сидоренко (усі – Полтава). Делегат-інспектор: П. Батуринський (Полтава).
\”Чайка\”: Гуржій, Кувеньов, Кубай, Яременко (Бірюк, 46), Сітак, Банний, Кальченко, Жмурко (Савенков, 55), Нижник, Єсип, Жаріков. Тренер: І. Долгошеєв.
\”Зеніт\”: Сухно, Попов (Бортнік, 74), Панченко, Ільчиш, Реутов (Б. Шевченко, 77), Даценко (Новосілецький, 70), Халілов (Величко, 70). Кірпіченко, Ященко (В. Шевченко, 52), Дюжов (Лубенець, 61), Масюк. Тренери: Я. Рева, А. Гришанович.
Голи: Кірпіченко (23, 90+1), Реутов (51), Даценко (73).

Саме цього дня в лубенського \”Зеніта\” майже все виходило на полі: стрімкі атаки, голи, перевага у володінні м’ячем. І це при тому, що проти лубенців виступав не простий суперник – сильна за складом виконавців команда, яка грала на своїй домашній сільській арені. До речі, у центр великого села гармонійно вписався чудовий місцевий стадіон \”Чайка”, який є кращим на Зіньківщині.

Щодо самої гри, то перші 20-25 хвилин матчу на полі домінували гості, які відразу ж забили м’яча, але його головний арбітр не зарахував. Рахунок відкрив у середині першого тайму невтомний Роман Кірпіченко з вивіреної передачі новачка команди Ігоря Рутова. Пізніше і сам Ігор відзначиться голом з подачі того ж Романа Кірпіченка. Напочатку другої сорокап’ятихвилинки м’яча у самісіньку \”дев’ятку\” забиває зі штрафного Максим Даценко і ще голом-красенем відзначився Сергій Ященко, у якого цього дня \”виходило все\”. Зазначу, що у цьому матчі дебютував за \”Зеніт\” досвідчений Володимир Попов.

А що ж \”Чайка\”? Після пропущеного гола господарі старалися відігратися, але їм цього не вдалося. Так поєдинок і завершився розгромною перемогою команди Анатолія Михайленка, яка вперше вивела зенітівців на другу сходинку турнірної таблиці. Попереду на лубенців чекає не простий матч у комсомольському \”штучному пеклі\”, де вони зіграють проти місцевого \”Фламінго\”, одного з головних претендентів на \”срібло\” змагань. Адже \”золото\”, гадаю, поїде до ФК \”Рокита\”…

 

Турнірне становище >>>>


Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода