Стрічка новин - 26-08-2015, 03:08 - sasa 175

Жеребкування Ліги Чемпіонів та Ліги Європи: де дивитися?

Жеребкування Ліги Чемпіонів та Ліги Європи: де дивитися?

27-28 серпня в Монако відбудуться церемонії жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА, які в прямому ефірі покаже телеканал \”Футбол 1\”.

Першими своїх суперників дізнаються учасники найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу. Серед них – українські команди, \”Динамо\” і \”Шахтар\”. Жеребкування групової стадії Ліги чемпіонів УЄФА покаже в четвер, 27 серпня, о 18:45, телеканал \”Футбол 1\”. Крім того, під час церемонії відбудеться нагородження найкращого гравця, тренера Європи і футболістів символічної збірної.

У п\’ятницю, 28 серпня, о 14:00 в Монако пройде й жеребкування групової стадії Ліги Європи, яке також у прямому ефірі покаже телеканал \”Футбол 1\”. Коментувати обидві церемонії буде Олександр Михайлюк.

Також перед жеребкуваннями Ліги чемпіонів і Ліги Європи на каналі \”Футбол 1\” стартує студія \”Футбол LIVE\”, в якій ведучі Андрій Малиновський і Віктор Вацко в компанії експертів будуть аналізувати можливий склад учасників груп і ділитися своїми очікуваннями. По закінченні жеребкувань експерти також підведуть їх підсумки.

Погода