ФК Полтава - 23-01-2013, 03:01 - sasa 343

Зимові плани \”Карлівки\”

Зимові плани \”Карлівки\”

Цими днями дебютант II ліги (група «Б») – ФК «Полтава-2-Карлівка», який із якнайкращого боку зарекомендував себе на першому етапі змагань, вийшов із відпустки.

 

\"ФК17-21 січня в обласному фіздиспансері футболісти пройшли тестування й поглиблене медичне обстеження, а вже 22 січня виїхали на перший 12-денний  втягувальний тренувальний збір. Його команда проведе на одній із найкращих навчально-тренувальних баз Полтавщини – у Гребінці. Сюди ж приїдуть на перегляд і кілька потенційних новачків. На останній день зборів, 2 лютого, заплановано контрольну гру з одним із місцевих клубів.

 

Другий збір для підопічних Андрія Зав’ялова розпочнеться у Полтаві із 6 лютого й проходитиме на НТБ ФК «Полтава». Гравці шліфуватимуть свою майстерність на полі зі штучним покриттям, а також візьмуть участь у турнірі серед команд-майстрів Полтавщини.

 

Третій збір пройде в Криму, а четвертий (заключний)  – наприкінці березня у Туреччині.

 

Що стосується змін у колективі? Як уже повідомлялося раніше, залишили клуб Олександр Полуницький, Олександр Обревко і Віталій Момот. Не будуть грати за полтавців також воротар Євген Дейнеко, півзахисник Юрій Буличев і форвард Олександр Гребінюк. Натомість, ряди клубу поповнили, підписавши контракти, вихованець полтавського футболу півзахисник Роман Масюк, останнім клубом якого була литовська «Банга» і нападник слов’янського «Словхліба» (Донецька область) Ігор Фомич, – інформує прес-служба ФК «Полтава-2-Карлівка».

Погода