Хокей - 28-10-2011, 07:10 - sasa 203

Знову наші кращі, але перемога у суперника

Знову наші кращі, але перемога у суперника

ХК ”Крила Столиці” – ХК ”HARSCO” – 6:2 (2:1;3:0;1:1) 

 

Триває чемпіонат Нічної Хокейної Ліги у Групі Б. Центральним поєдинком другого туру вважався матч між ХК ”Крила Столиці” та ХК ”HARSCO”. У складі “Чорних орлів”(неофіційна назва ХК ”HARSCO”) на лід вийшло одразу вісім представників Полтавщини( Воротар – Кулик; захисники – Кутузов, Гиря, Яременко; нападаючі – Ємець, Степаненко, Максименко, Волощенко). Але переграти КС їм не вдалося.  Рівна боротьба йшла у першому та третьому періодах, а ось другу частину поєдинку, яка як виявилось, стала вирішальною ХК ”HARSCO” програв, пропустивши три шайби і не закинувши жодної у відповідь.

 

За “Чорних орлів” відзначились червонозаводчанин Володимир Максименко та лохвиччанин Олег Ємець. А кращим гравцем поєдинку у складі ХК ”HARSCO” був визнаний лохвиччанин Ігор Яременко.

 

Декілька цікавих фактів цього протистояння. Дуель воротарів, які захищали ворота ХК “Полтава” (в різний час та на різних турнірах), виграв молодший – Віталій Буточнов. Вже другу гру  у формі КС зіграв американець Маріот Брігхем Риз. А ось той факт, що гравці ХК ”HARSCO” грали всі в різній формі, з однаковими номерами, або без них, викликав незадоволення з боку організаційного комітету турніру. Але ніяких санкцій, на цей раз, комітет не застосував. Організатори вирішили залишити результат гри без змін, мотивуючи це тим, що команда і так програла.

Ця поразка відсунула ХК ”HARSCO” на п’яте місце. Перші три місця займають команди, які поки що не зазнали жодної поразки ХК ”Крила Столиці”, “БСМ-Баришівка”, ХК “Ледокол”

 

Володимир ХОМІЧ

Погода