- 09-04-2010, 11:04 - sasa 204

\”Зоря\” отримала за перемогу 300 гривень

\”Зоря\” отримала за перемогу 300 гривень

Відбулися ігри останнього туру дебютного міні-футбольного чемпіонату Новосанжарського району. Чемпіоном, як і очікувалося, стала руденківська «Зоря-1».

Для того, щоб забезпечити собі перемогу в першості, руденківській команді потрібно було просто перемогти «Новосанжарський НВК» і не озиратися на гру свого єдиного конкурента — сухомаячківського «Темпу». І гравці «Зорі-1» зі своєю задачею справилися легко і без надмірних зусиль. Хоча рахунок у зустрічі відкрили «вчителі», руденківські футболісти швидко відновили рівновагу. А потім почали колотити м’ячі один за одним. Деякі з уболівальників запевнювали, що менше десятка «зоряни» не заб’ють. І були цілком праві. Адже в другому таймі сформувався розгромний і переможний для «Зорі-1» рахунок — 12:4. Голи забивали будь-які і на будь-який смак. Але особливо хотілося б відзначити дубль на останніх хвилинах тренера «Зорі» Володимира Овчаренка. Фінальний свисток судді зустрічі засвідчив перемогу «Зорі-1» у міні-футбольному чемпіонаті. Цілком заслужену — команда вкотре продемонструвала свої бійцівські якості та характер і не поступилася першою сходинкою протягом всього чемпіонату.

По закінченню гри були радість чемпіонів і традиційне фото на пам’ять. Командам-призерам вручили кубок, медалі та грошові винагороди: «Зорі-1» — 300 гривень, «Чистій криниці» — 200 гривень, «Темпу» — 100 гривень. Організатори визначили і шістку кращих гравців турніру. Ними стали: Владислав Мокляк («Зоря-1»), Віталій Баранович («Чиста криниця»), Максим Калюжний («Темп»), Тарас Козловський («Сила ради»), Віктор Гулько («Ніка») та Віталій Гарець («Газовик»).

Перший міні-футбольний чемпіонат закінчився. А вже цієї суботи починається «великий» футбол, повідомляє «ЕХО з регіону».

Погода