12-й гравець - 27-04-2010, 02:04 - sasa 238

“Зоря” – “Ворскла”. Фан-сектор

“Зоря” – “Ворскла”. Фан-сектор

Їхати чи не їхати в Луганськ питання не стояло, як час так і день був так би мовити “на руку”.

Кількість виїзних мала бути більшою, але в останній момент не всім вдалося виїхати. Для полтавців це був тільки другий виїзд в Луганськ тобто це промислове місто для нас входить у категорію “не розвіданих”.

Всього гостей прибуло трохи більше двадцяти. В цей день в місті було спекотно, тому ми вбивали час до гри в кафе і гуляли містом, враження від якого однозначне: совок-совком. Що не пам’ятник то нагадування про “великий и нерушимый”. Центр за архітектурним оформленням, десь як наш район Алмазний, коротше кажучи нічого цікавого.

За час до гри, заряджаючи, вирушили до стадіону. Шмон був серйозний, але без грубощів. Що порадувало, так це безкоштовний вхід на стадіон.

Баннерна лінія: COGE,WG Supporters та ФКВП плюс прапор Україні. Шиза в першому таймі як для виїзду була досить непоганою, але пекуче сонце та погана гра команди зробили своє діло.

В другому таймі заряди лунали ще рідше. Десь за десять хвилин весь народ з гостьового сектору спустився вниз і стояв біля паркану. Після закінчення гри до ворсклян підійшло троє гравців “Ворскли”, які подякували нам за підтримку.

Погода