Міні-футбол - 20-03-2010, 11:03 - sasa 169

“Зоря” залишається непереможною

“Зоря” залишається непереможною

У Нових Санжарах відбулися ігри чергового туру міні-футбольної першості.

Тепер від фінішу цього чемпіонату команди відділяє всього три тури. На чолі турнірної таблиці продовжує залишатися поки що непереможна руденківська «Зоря-1». І відрив від суперників в неї настільки солідний, що про якусь інтригу в боротьбі за чемпіонство говорити просто не доводиться. А от суперечка за друге-третє місця обіцяє бути дуже цікавою і безкомпромісною. Адже на два призових місця претендують одразу п’ять команд, в кожної з яких є свої переваги і шанси. Ось і після минулого туру із трійки випала «Ніка», а її місце по праву посів «Темп».

Центральним поєдинком туру була гра між «Нікою» та «Зорею-1». Багато хто явно чи потайки сподівався на першу поразку лідера. Це б додало хоч якоїсь інтриги боротьбі за чемпіонство і трохи розвіяло б чутки про непереможність руденківських футболістів. Але, як кажуть, не цього разу. Гравці «Зорі-1» заволоділи ініціативою з перших хвилин, забили два швидких голи і протягом усієї зустрічі не дозволили засумніватись у своїй перемозі. Фінальний рахунок зустрічі — 5:2 на користь футболістів з Руденківки. Команда і далі йде по турнірній дистанції без втрати очок.

Досвідчений «Газовик» цього разу технічно і досить спокійно розібрався із «Ворсклою». Впевнена перемога — 6:2. А от «Зоря-2» і «РВ УМВС» влаштували справжній трилер. Міліціонери вели у рахунку і мали кілька чудових шансів збільшити перевагу. Але потім дозволили суперникам не лише урівняти рахунок, а й здобути перемогу у цій драматичній грі — 4:3.

Драбинівська «Чиста криниця», схоже, почала набирати оберти ближче до кінця чемпіонату. Цього разу команда крупно обіграла «Новосанжарський НВК» — 11:3. Варто відзначити і чудову гру лідера «криничан» Віталія Барановича, який встиг і передач нароздавати, і голів назабивати.

Юніорський «Стандарт» у цьому турі довгий час по-хорошому дивував новосанжарських вболівальників. Молода команда півтора тайми на рівних змагалася із технічним та швидкісним «Темпом». Рівність закінчилася на рахунку 5:5, а потім сухомаячани таки дотиснули суперника. 8:6 — перемагає «Темп», але «Стандарт» в чергове підтверджує свою перспективність.

В останньому матчі дня «Фортуна» не лишила шансів «Вороній». Футболісти з Великих Солонців забивали голи на будь-який смак, а їх лідер та головний нападник Михайло Булиш в одному з епізодів навіть елегантно замкнув простріл партнера п’яткою. Підсумковий рахунок гри — 11:4.

Володимир ПАРШЕВЛЮК

Погода