Анонси - 31-07-2011, 12:07 - sasa 219

Зустріч напередодні Ірландії

Зустріч напередодні Ірландії

Карпати – Ворскла
31 липня. Львів. Стадіон \”Україна\”. Початок о 19.00
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”
Прогноз – 1:0

Якось виступ \”Ворскли\” у Лізі Європи затьмарив матчі команди у чемпіонаті. А між іншим біло-зелені в останній день липня зіграють вже четвертий матч. Цікаво, що суперник – теж учасник Ліги Європи – львівські \”Карпати\”. Так вже збіглося, що обом командам перед зустріччю між собою довелося вдома зіграти з ірландськими клубами: \”Ворсклі\” – зі \”Слайґо Роверс\”, а \”Карпатам\” – із \”Сент-Патріксом\”. Результат відомий: львів\’яни після перемоги 2:0 можуть спокійно пакувати валізи на ірландський острів, а оась \”Ворсклі\” після незрощумілих 0:0, доведеться щось вирішувати в Слайґо. Після очного поєдинку обидві команди помандрують на ірландський острів. До речі, команди можуть заощадити і замовити до Ірландії один літак на двох. Жартуємо…

 

Між собою команди не так вже давно зустрічалися. В останньому турі минулого сезону у Львові суперники розійшлися внічию – 2:2. І саме ця нічия ґарантувала \”Ворсклі\” місце в Лізі Європи. Причому в цьому \”зелено-білому дербі\” спочатку перемагали гості, але вже по перерві господарі вийшли вперед, і здавалося така потрібна нічия для полтавців, то мрія. Але за кілька хвилин до закінчення матчу гол Янузі вивів \”Ворсклу\” до Ліги Європи.

Варто також сказати, що минулого сезону команди між собою грали тричі. Гра першого кола чемпіонату в Полтаві принесла нічию – 1:1, а ось ще одна гра на Кубок України завершилася переконливою перемогою \”Карпат\” – 3:0.

Погода