16.04.1977.
Ворскла (Полтава) - Електрометалург-НЗФ (Нікополь)
0 : 0


Друга ліга. 2 зона


Ворскла 0 : 0 Електрометалург-НЗФ
Ворскла (Полтава) Електрометалург-НЗФ (Нікополь)
16.04.1977. 18:30
4 тур
Стадіон: Колос (Полтава) . 2000 глядачів (вміст 34000)
 
Суддя: Анатолій ПОЛИВОДА (СРСР)
Перший асистент: Віль ЦУРКАН (СРСР)


Склади команд
Амп Гравець Амп Гравець
Вр СРСР ДЯЧЕНКО Анатолій Вр СРСР СІДЕНКО Олександр
Зх СРСР КАРПЕНКО Борис Зх СРСР БУЛЬБА Віктор
Зх СРСР ДІДЕНКО Володимир Зх СРСР НАЙДА Петро
Зх СРСР МАРМАЧ Юрій Пз СРСР АНТОНЮК Валерій
Зх СРСР КАРПМАН (СОКОЛОВ) Олександр Пз СРСР КАЗАНЦЕВ Олександр
Пз СРСР ДІЄВ Сергій Пз СРСР БРИТЧЕНКО Сергій
Пз СРСР ІВАНЧЕНКО Іван Нп СРСР УСЕНКО Євген
Пз СРСР КУЛІШ Анатолій Зх СРСР ПЕЛИПЕНКО Микола
Нп СРСР КАТРЕНКО Василь Зх СРСР БАСОВ Павло
Пз СРСР МОСКАЛЕЦЬ Юрій Пз СРСР ЧУМАК Станіслав
Пз СРСР ЖАДАН Михайло Пз СРСР ГОРШКОВ Геннадій
 
Запасний склад
Амп Гравець Амп Гравець
   
Нп СРСР НЕУДАЧІН Віктор Пз СРСР КОНОВАЛЕНКО Михайло
Пз СРСР ТИХОНЕНКО Микола  
   
   
   
   
 
Головні тренери
Україна Станіслав БАСЮК СРСР Володимир ЄМЕЦЬ

Хронологія гри
Гравці   clock.png   Гравці
40 substitution.png КОНОВАЛЕНКО Михайло
ЧУМАК Станіслав
43 yellow_card.png ПЕЛИПЕНКО Микола
ТИХОНЕНКО Микола
ЖАДАН Михайло
substitution.png 60
НЕУДАЧІН Віктор
ІВАНЧЕНКО Іван
substitution.png 66

Про всі неточності в протоколах або неспівпадіння з вашими даними прохання повідомляти на fcvadmin@ukr.net

БЕЗ ГОЛІВ

«Свій черговий матч у чемпіонаті країни полтавський «Колос» провіз на своєму полі з одноклубниками з Нікополя. Нікопольські футболісти другий рік виступають серед команд класу «А». Їх дебют у минулому році можна вважати вдалим - вони зайняли восьме місце. Але в зустрічах з полтавцями здобула лише одне очко — зазнали поразки і зіграли внічию.
На цей раз гості вийшли на поле з твердим наміром здобути два очка, і почали гру дуже енергійно. Але незабаром полтавці «збили» цей темп і гра пішла рівніше. Переваги жодної з команд не відчувалось. У першій половині матчу у господарів були можливості відкрити рахунок, але реалізувати їх вони не зуміли. Те ж саме можна сказати і про гостей, особливо в другому таймі.
Слід відзначити гру полтавця Анатолій Дяченка — воротаря нашої команди. Три роки він був по суті запасним і виступав дуже мало, а от нині, вартуючи ворота команди, зіграв чітко і з почуттям великої відповідальності.
Під кінець матчу гра загострилась, проходила в атакуючому плані, але рахунок так і не було відкрито. Отже, нічия — 0:0. Тепер у полтавців 3 очка після чотирьох матчів, а попереду 3 гри на виїзді — в Горлівці».

А. НАДІН,
суддя республіканської категорії.
«Зоря Полтавщини» № 91 (13588), 19 квітня 1977 (вівторок).

Два різних тайми

«Минулої суботи полтавський «Колос» приймав на своєму полі одноклубників з Нікополя. У першому таймі ініціатива була на боці господарів, які досить часто атакували, весь час тримаючи в напрузі воротаря гостей О. Сіденка. Але, як не прикро, ударів по воротах бракувало. І ось чому.
Полтавці впевнено долали середину поля, доходили до ліні! штрафного майданчика, де подовгу розігрували м'яч, і, як наслідок, втрачали його. Тому наблизитися до воріт нікопольців їм вдавалося дуже рідко. А от спрямувати м'яч у ворота здалеку господарі чомусь не намагалися. Хоч можливості для цього були і в М. Жадана, і в Ю. Москальця. Не приносили успіху і навісні передачі в штрафний майданчик, де перевага рослих захисників гостей була очевидного.
Суперники полтавців діяли повільніше, тому, можливо, в них і залишилося більше сил на другий тайм, коли вони все частіше контратакували і згодом перехопили ініціативу.
Три удари підряд по воротах А. Дяченка виконує капітан нікопольського «Колоса» П. Басов, але невдало. Кілька інших «важких» м'ячів воротар полтавців вдало парирував.
Зіграно два різних тайми, які, проте, не принесли результату жодній з команд. Рахунок матчу 0:0 — закономірний. Наші земляки здобули трете очко і залишилися в середині турнірної таблиці команд другої ліги класу «А».
Наступні три матчі «Колос» проведе на виїзді. 21 квітни він зустрінеться в Горлівці з «Шахтарем».

О. КУЛИК.
«Комсомолець Полтавщини» № 47 (2957), 19 квітня 1977 (вівторок).

Розійшлись мирно

«16 квітня футболісти нікопольського «Колоса» провели черговий матч на першість країни з футболу в місті Полтаві, де зустрілися з місцевими одноклубниками. Наші спортсмени по - бойовому настроїлись на гру і від першої до останньої хвилини штурмували ворота суперника.
Проте матч так і закінчився з рахунком 0:0. Отже, «Колос» провів перші дві гри на виїзді і повернувся додому з двома очками.
21 квітня наші спортсмени прийматимуть на полі стадіону «Металург» команду «Хвиля» з міста Хмельницького. Стадіон ДСТ «Спартак» через постійні дощі поки що підготувати не вдалося».

Л.БАСАРАБ.
«Нікопольська правда», №64 (10230), 20 квітня 1977 (середа)

Фото гри


Погода