Першість Полтавщини - 14-09-2015, 09:09 - sasa 336

12 голів на на будь-який смак у Селещині

12 голів на на будь-який смак у Селещині

Відбулися матчі 9 туру першості Полтавської області з футболу серед команд першої ліги. І у шести поєдинках була зафіксована рекордна кількість голів у цьогорічному чемпіонаті – було забито у ворота суперників 56 м’ячів!

Група \”А\”

ФК \”Миргород\” – \”Локомотив\” (Гребінка\” 1:5
Юнаки: 1:1

Це була своєрідна сенсація туру – господарі поступилися гостям з великим рахунком. У переможців три голи провів Тимофій Семенюк і два Мирослав Гетьман.

ФК \”Хорол\” – \”Світанок\” (Заріг) 1:1
Юнаки: 1:2

Була гра рівних суперників за класом. Мабуть, тому матч і завершився бойовою нічиєю. Голами відзначилися Руслан Кондієнко і Сергій Золотаренко.

\”НДІ сої\” (Глобине) – \”Фортуна\” (Кейбалівка) 3:2
Юнаки: 2:2

Безперечно, це був центральний матч цього туру, а, можливо, і всього першого кола, в якому зустрілися лідери першолігової групи \”А\”. Господарі більше домінували на полі від свого суперника і перемогли з рахунком 3:2. М’ячі забивали Олександр Рома, Сергій Паясь і Дмитро Лавський.

Турнірне становище та календар >>>

Група \”Б\”

ФК \”Карлівка\” – \”Ворскла-Газовик\” (Опішня) 3:3
Юнаки: 5:0

У цьому поєдинку теж була напружена боротьба, яка завершилася бойовою нічиєю 3:3. У господарів голи провели Сергій Дяченко, Віктор Щекальов і Євген Микитюк, а у ворсклянців м’ячі забивали Ігор Рукавиця і Андрій Яковенко (два).

\”Стандарт\” (Нові Санжари) – \”Вікторія\” (Первозванівка) 1:6
Юнаки: 1:0

Один з лідерів першолігової групи \”Б\”, як і передбачалося не залишив жодних шансів одному з аутсайдерів змагань і переконливо переміг господарів. Два голи у переможців провів Олександр Тупік і по одному разу результативно відзначилися Юрій Крушний, Захар Шеремета, В’ячеслав Гольтванияий, Віктор Пантас.

\”Дукат\” (Селещина) – \”Псел\” (Гадяч) 8:4
Юнаки: 1:3

У Селещині любителям футболу пощастило – вони стали свідками 12 забитих м’ячів у ворота суперників, як кажуть, \”на будь-який смак\”. Такого у футболі трапляється дуже рідко. У переможців автором чотирьох голів став Сергій Хрипко, два провів Сергій Семенюк, по одному Анатолій Приходько і Олексій Хмара.

Турнірне становище та календар >>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода