Новини - 19-08-2017, 11:08 - Націоналіст 240

«Ворскла»-«Маріуполь». Анонс

«Ворскла»-«Маріуполь». Анонс

Навряд перед стартом нинішнього чемпіонату хтось міг спрогнозувати, що матч «Ворскла»-«Маріуполь» стане одним із центральних у шостому турі.

Полтавська команда взимку через фінансові проблеми втратила ледь не всіх гравців «основи», і навесні лише перебувала в пошуках оптимального складу й малюнку гри. Маріупольці ж тільки повернулися до Прем’єр-ліги і перебувають на правах старого знайомого дебютанта. Але маємо те, що маємо. «Ворскла» наразі четверта з десятьма очками й у випадку перемоги зможе обійти «Олімпік» та піднятися на третє місце. Перемога ж «Маріуполя» дозволить йому потіснити полтавців і зрівнятися за очками з підопічними Романа Санжара. Грати є за що, тому сьогодні в Полтаві очікується цікаве протистояння.

Команда Олександра Севидова – хороше поєднання досвіду та молодості. Поруч з досвідченими гравцями (Худжамов, Яворський, Кожанов, Фомін, Тищенко) прогресує і молодь. Склад «Маріуполя» виглядає рівно, без явних вразливих місць. Тренерський штаб «Ворскли» вже демонстрував у цьому сезоні, що може налаштовувати команду на суперника з різними тактичними варіантами ведення гри. Тому легкого життя в Полтаві гостям точно не буде. А хто більш достойний скласти компанію «Шахтарю» й «Динамо» в першій трійці – дізнаємося після фінального свистка головного арбітра матчу Сергія Березки.

«Ворскла» (орієнтовний склад): Ткаченко, Матвієнко, Чижов, Даллку, Пердута, Ребенок, Чеснаков, Скляр, Шарпар, Кадимян, Коломоєць.

Прогноз fcvorskla.com.ua – 1:1.

Олександр Данник

Погода