Новини - 28-08-2017, 11:08 - Nash 227

Післяматчевий коментар головних тренерів

Василь Сачко та Володимир Шаран про матч.
Післяматчевий коментар головних тренерів

Василь САЧКО:

«Олександрія» для нас незручний суперник. Останніми роками вони дуже міцний горішок, навіть для наших грандів. Ми знали, що тут буде нелегко. Статистика підтверджує те, що останнім часом ми тут не перемагали. Грали сьогодні з командою, без двадцяти хвилин учасником групового етапу Ліги Європи. Ми вболівали за них і щиро бажали, щоб вони пройшли «БАТЕ», та це футбол.

Що стосується першого тайму, мені сподобалась гра нашої команди. Ми мали моменти, забили один м’яч. У другому таймі картина суттєво змінилась. Ми почали низько сідати, притискатися до власних воріт і створювати сумбур. Ми боролися, старалися, витримали цей натиск. Зрештою ми перемогли. Я вітаю «Ворсклу» та вболівальників із перемогою ».

Володимир Шаран:

« Ми побачили два різних тайми у виконанні нашої команди. Перший – провальний тому, що дійсно було важко розбігатись хоча вранці ми робили коротке ранкове заняття, аби підняти тонус.

Уже в другому таймі побачили зовсім інший футбол. З виходом Запорожана у другому таймі у наших діях все змінилося. Андрій дійсно лідер, який завжди готовий взяти гру на себе, незважаючи чи є в нього мікро-травми, чи повністю він готовий фізично. Він завжди на полі демонструє свої ліпші якості. Цей фактор зіграв вагому роль, що в другому таймі гра була іншою.

Ми створили безліч моментів біля воріт суперника. Безумовно, потрібно реалізовувати. М’яко кажучи, у цій грі ми не повинні були програвати, тому що у другому таймі ми повністю переграли «Ворсклу», – підкреслив Володимир Богданович.

Прес-служба ФК «Ворскла»

Погода